![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Ionel, la dat din gura se pricepe oricine.
Daca dumneavoastra sunteti atat de inversunat impotriva Coranului, si atat de convins ca trebuie ars in public, de ce nu o faceti ?! Cumparati un Coran, il ardeti, filmati totul, apoi postati filmul pe youtube sau pe un site personal, si nu uitati sa va indicati acolo si datele personale, nume, adresa, ca sa nu poata nimeni spune ca sunteti las si refuzati martiriul. Put your money where your mouth is ! |
|
|||
|
|||
![]()
In lume sunt milioane de copii ale Coranului. A arde o singura copie si asta intr-un cadru ceremonial, nu face nici un serviciu crestinismului . Este mai degraba un act de razboi si cel care il face poate raspunde de viata multor oameni. Cine vrea sa fie un crestin luptator poate sa arda cate vrea, dar in numele lui si fara sa puna in primejdie pe altii. Eventual poate sa mearga sa-l arda intr-o tara musulmana, ca daca vrea sa-si gaseasca mai repede martirajul.
Nu Coranul este de vina pentru terorismul din lumea aceasta. Sunt o multime de carti necrestine si anticrestine, Coranul e mic copil pe langa ele, de ce nu le ardem pe toate? Satan isi va face lucrarea de distrugere in lumea asta, dar e important sa nu o faca prin noi, care ne numim crestini. Noi trebuie sa Il aratam lumii pe Hristos ca sa fie mantuiti cat mai multi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poate asa va place ! http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro...-dobrogei.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este "buna convietuire" cu idolatria, demonismul, o cale ? Aici nu vorbim de atitudini razboinice...! Last edited by IonelS; 13.09.2010 at 11:56:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia exemplul Sf Ap Pavel. Cand se plimba prin Atena, cetatea plina de idoli, i se intarata sufletul dar nu a darmat niciunul. Ba, cand a vorbit cu atenienii, i-a felicitat pentru evlavia lor . Citeste Faptele apostolilor 17 de la 16 in jos. Domnul ne-a zis: " fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce nu intelegi tu sau nu vrei sa intelegi din aceasta istorie ? Eu nu vorbesc aici de crime, cruciade, inchizitii, etc...Ce nu este clar in exemplul lasat de acesti sfinti ? Am postat 6 exemple mai inainte ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu singur ai dat ca exemplu pe acel sfant, care nestiind ce sa faca pentru a intra in imparatia cerurilor, s-a apucat si a daramat statuile idolilor. Nu era normal ca reactia paganilor sa fie cea care a fost? Asta mai e sfintenie, cand iti zgandaresti dusmanii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu intelegi de ce toata aceasta pleiada de sfinti mucenici, martirizati de pagani ...Nu intelegi ca o faceau cu putere de la Hristos ? Sfintenie prin sacrificul personal ! Adica un sfant primeste putere de la Hristos ca prin rugaciune sa darame un templu si tu invoci psihologia scandalagiului de cartier ! Frate , inainte sa discuti despre crestinism si sfintenie pune mana si citeste, intelege, intreaba, nu te apuca sa domini tu lumea crestina cu parerile tale personale! Eu aici nu evoc pareri personale ! Nu-s sfant ! Inca ceva: faptele lor iesite din comun au fost consemnate nu numai de "traditia" crestina, cum spui tu, dar si de istoricii contemporani evenimentelor.., ca se faceau in public, de se cutremurau constintele epocii..Citeste, frate, ca asa vei intelege si accepta ! Cum crezi ca Europa pagana a devenit in totalitate crestina ? Last edited by IonelS; 13.09.2010 at 12:30:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|