![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Prima data cand am citit nu intelesesem despre ce vorbiti, mi-am zis ca poate am sarit eu peste vreun mesaj, apoi am vazut ce s-a scris mai departe. Imi pare rau daca cineva s-a simtit vizat, eu chiar am zis in general, nici nu am vazut ce postati, deci cred ca a fost o neintelegere. Imi pare rau daca au fost confuzii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E adevarat ca unii oameni au o inclinatie diavoleasca de a-i bate la cap pe ceilalti, de a-i necaji in mod gratuit si absurd...sa ne rugam sa nu ne dea Domnul astfel de oameni in cale! Si daca totusi i-ai intalnit, inseamna ca sunt o incercare pt tine...multumeste-I lui Dumnezeu pentru ea...roaga-te pentru vrajmasii tai..gandeste-te ca, atunci cand te chinuiesc pe tine, Il chinuiesc si pe Hristos cu rautatea lor..gandeste-te ca nu esti singura...sa ne rugam ca Domnul sa ii aduca pe fagasul credintei...sa ne fie mila de ei si sa ne rugam pentru ei...altceva nu putem face...sa avem rabdare,sa nu le raspundem la rau cu rau...ci,daca se poate,sa le facem bine... Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand cineva isi bate joc de tine aratandu-ti nemernicia, uratenia, prostia sau orice altceva legat de tine, cea ma crunta pedeapsa pentru el este sa accepti batjocura lui , sa-i spui ca are dreptate si sa-ti ceri scuze pentru defectele tale. In felul acesta ai capatat avantaje nete asupra lui din mai multe puncte de vedere. Este cea mai crunta umilire pe care el o suporta din partea ta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" | BogdanF2 | Generalitati | 45 | 25.06.2015 13:51:02 |
Cat timp va intarzia raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile noastre? | teodoraianys | Rugaciuni | 26 | 21.08.2012 22:30:20 |
Incendiul din California; Raspunsul lui Dumnezeu | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 09.08.2008 20:36:31 |
ISUS E RASPUNSUL ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 11.03.2007 20:11:32 |
|