![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gravitatia este echivalentul fizic al dragostei. Dumnezeu este IUBIRE. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca totusi exista legi ale fizicii unde este Cel ce le-a facut pe ele ? Si daca pamantul nu a fost facut pentru om de ce omul se poate bucura de atatea frumuseti ce sunt pe pamant? Teoria big-bang nu este altceva decat o ipoteza fara vreun fundament adevarat. Multe lucruri sunt pe care omul nu le poate explica si dovedi ori fiindca nu are destula cunostiinta si intelepciune ori fiindca nu sunt in adevar. Savanti dintr-acestia sunt multi. Vad pana acolo unde le permite smerenia, adica foarte putin. Inainte de numele lor, atunci cand se semneaza pun titlurile si functiile lor si prin aceasta oamenii se incred in ei fara sa cerceteze daca este adevarat ce spun ei sau ce au invatat ei. Greu de cercetat nu este fiindca Dumnezeu pe toate le-a facut ca pe o carte care marturiseste despre El, chiar si pe om. Spune Hristos: " cunoaste-te pe tine si ma vei cunoaste si pe Mine caci Eu te-am facut "
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trebuie sa le fi scris cineva. E ca si cand eu ti-as pune intrebarea, cretina de altfel, "Cine l-a creat pe Dumnezeu?" Nu doar omul se bucura de frumusetile si bunurile pamantului. Orice animal, insecta, planta, bacterie are parte din aceste bunuri. Da, Big-Bang-ul este o ipoteza. Dar este cea mai avansata in acest moment. Dar in acest moment, dovezile in favoarea Big-Bang-ul sunt tot atat de consistente/firave cat cele ce afirma existenta lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Stephen Hawking nu are idee despre lucrarile necreate ale lui Dumnezeu si de aceea zice asemenea chestii.
Intrebarea cine a creat legea gravitatiei? Sa nu mai zicem ca nimeni nu stie ce e gravitia din ce e alcatuita adica ca s-a tot cercetat aceasta dar nu s-a gasit. Ci se stiu numai unele efecte ale gravitatiei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stephen Hawkins este cel mai mare fizician in viatza..si poate unul dintre cei mai mari care au existat vreodata.Ideile lui..cu greu pot fi contestate.Din punctul meu de vedere poate nu Dumnezeu a facut universul..Dar clar a facut legile care a dus la aparitia lui.Intelegerea lui Dumnezeu cred ca se afla aproximativ in acelasi stadiu ca si intelegerea lumii inconjuratoare de catre savanti.S-au descoperit cateva dar mai sunt multe..multe alte lucruri de aflat.Aluzia de mai jos referitor la handicapul fizicianului ..mi se pare de un imens prost gust pentru un asemenea forum..pacat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai experimentat aproximativ 0,000000000000000000000001% din Univers si declari ca Universul este ordonat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici un cercetator autentic nu cauta strict sa demonstreze inexistenta lui Dumnezeu. Asta este doar o concluzie de bun simt, rezultata in urma cercetarilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce te deranjeaza aceasta formulare. O sa incerc sa nu o mai folosesc. dar o sa-ti atrag atentia de fiecare daca cand un credincios va folosi expresii gen "voi astia ateii". Apropo, de ce nu ai luat atitudine cand un "credincios" la facut pe bietul om "pitecantrop"? Unde era vigilenta ta? Cat priveste credinta ... la Toma se pare ca nu a fost atat de simplu pe cum spui ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|