Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2010, 22:18:28
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Maine o sa se numeasca PRIKI, poimaine Zuzi s.a.m.d. Nu merita discutia ! DEMONISM CURAT !
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:21:40
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Maine o sa se numeasca PRIKI, poimaine Zuzi s.a.m.d. Nu merita discutia ! DEMONISM CURAT !
Chiar asa, nu merita. Somn usor!
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 05:52:27
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Implicit

O carte interesanta:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ele-80886.html

Intelegerea mea e ca rei ki, tai ki, yoga, budism, karate spirituale etc, vrajitorie cu alt nume.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 08:27:31
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
O carte interesanta:

Intelegerea mea e ca rei ki, tai ki, yoga, budism, karate spirituale etc, vrajitorie cu alt nume.
I-a du-te un un pic spre rasarit in baia lui Paul si fa kaka si pipi.Da' sa nu deschizi usa ca pute.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 08:30:04
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
O carte interesanta:

nici o practica orientala nu poate fi separata de religia din spatele ei.

chiar ieri am vazut un reportaj pe national geographics in care se vorbea despre sabiile samurailor. acestea erau considerate sacre (sfinte)... chiar si la fabricarea lor trebuiau rostite rugaciuni iar cel ce le realiza trebuia sa aiba o anumita stare de pace si curatenie sufleteasca.
deci este imposibil pentru un practicant de arte martiale sau kendo sa "ia doar partea sportiva" si sa nu accepte si partea spirituala din spatele acestor practici, care evident sunt incompatibile cu crestinismul. (rugaciunile lor nu se adreseaza Sfintei Treimi, nu se invoca Dumnezeu Duhul Sfant...)

avem tot respectul pentru cultura, traditia si religia lor... insa repet, ele sunt incompatibile cu crestinismul.
noi ne rugam lui Dumnezeu cerand Duhul Sfant (necreat) pe cand toate practicile si religiile orientale folosesc energii create (ce se afla in Univers).

pentru noi crestinii ortodocsi este un singur mantuitor Hristos Iisus si el iarta si vindeca si nu omul. Noi stim clar ca fara Hristos nu putem face nimic (Ioan 15,5). Chiar daca un om sfant face o minune el marturiseste clar ca Hristos Iisus este cel care a savarsit lucrarea, el (sfantul) fiind doar mijlocitor. pe cand in practicile orientale se induce mandria ca omul (fara conlucrarea lui Dumnezeu) poate sa vindece (caci el singur acceseaza energiile pozitive din Univers)! aceasta este calea spre mandrie...

Last edited by Eugen7; 03.09.2010 at 08:33:04.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 09:32:07
un.simplu.gand's Avatar
un.simplu.gand un.simplu.gand is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Implicit

[quote=haitchi;284868]
Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand Vezi mesajul

Ai folosit cuvinte prea grele: vibratie, pacate, purificare, lumina. Nu stiai ca nu se poate si ca tot ce spui despre acest subiect e erezie? Eu de o saptamana ma lupt fara sa vreau cu morile de vant. Nu te lasa prins in astfel de dialoguri ca nu ajungi nicaieri cu ei.
Numai bine
Nu e erezie fratele meu,ortodoxia nu e singura cale prin care poti ajunge la Dumnezeu!
De unde pot fi tu sigur ca te rogi lui Dumnezeu?S-au de unde poti fi tu sigur ca energia invocata de preot este duhul sfant?
Asa nu poti fi sigur nici de reiki,din moment ce Dumnezeu a creat lumina iar, in reiki se folosete energia lumini lui Dumnezu i apartine nu lui Satan!Sper sa nu ma luati in nume de rau,eu doar incerc sa explic!

http://ltcorastie.wordpress.com/

Last edited by un.simplu.gand; 03.09.2010 at 09:36:25.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 09:40:19
Member

Implicit

[quote=un.simplu.gand;284939]
Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul

Nu e erezi fratele meu,ortodoxia nu e singura cale prin care poti ajunge la Dumnezeu!
De unde pot fi tu sigur ca te rogi lui Dumnezeu?S-au de unde poti fi tu sigur ca energia invocata de preot este duhul sfant?
Asa nu poti fi sigur nici de reiki,din moment ce Dumnezeu a creat lumina iar, in reiki se folosete energia lumini lui Dumnezu i apartine nu lui Satan!
Apoi, fara suparare, acuma dai in balarii. Sa ne intelegem ca eu nu sunt impotriva niciunei biserici, religii, credinte sau impotriva preotilor crestini. Asta niciodata. Eu nu am nimic impotriva lor si o spun cu toata sinceritatea, indiferent ce discutii am avut pe aceasta tema.
Altceva am vrut sa pun in evidenta. Nu mai revin cu acest subiect deoarece consider ca am dezbatut suficient.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 10:00:40
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

[quote=un.simplu.gand;284939]
Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul

Nu e erezie fratele meu,ortodoxia nu e singura cale prin care poti ajunge la Dumnezeu!
Asa nu poti fi sigur nici de reiki,din moment ce Dumnezeu a creat lumina iar, in reiki se folosete energia lumini lui Dumnezu i apartine nu lui Satan!Sper sa nu ma luati in nume de rau,eu doar incerc sa explic!
Scuza-ma, dar treaba cu lumina e tare rau explicata...
Stiai ca Satan numit si Lucifer a fost ingerul luminii unul din cei mai mari ingeri? Stiai ca diavolul poate lua orice infatisare? Stiai ca poate imita pana si pe Maica Domnului sau Iisus Hristos? In ortodoxism ii avem pe Sfinti care ne-au aratat cum sa deosebim "lumina" falsa de Lumina Adevarului si asa ne-am incredintat ca preotul invoca Duhul Sfant si nu alta energie.
Iar noi care sunt mult departe de a cunoaste si deosebi duhurile(energiile) cred ca mai bine ne tinem departe de tehnici necertificate de Sfintii Parinti.
Vechi 03.09.2010, 10:07:07
Member

Implicit

[quote=FiulRisipitor;284952]
Citat:

Scuza-ma, dar treaba cu lumina e tare rau explicata...
Stiai ca Satan numit si Lucifer a fost ingerul luminii unul din cei mai mari ingeri? Stiai ca diavolul poate lua orice infatisare? Stiai ca poate imita pana si pe Maica Domnului sau Iisus Hristos? In ortodoxism ii avem pe Sfinti care ne-au aratat cum sa deosebim "lumina" falsa de Lumina Adevarului si asa ne-am incredintat ca preotul invoca Duhul Sfant si nu alta energie.
Iar noi care sunt mult departe de a cunoaste si deosebi duhurile(energiile) cred ca mai bine ne tinem departe de tehnici necertificate de Sfintii Parinti.
Nu stiu cum s-au preluat de pe forum postarile dar nu eu am comentat povestea cu lumina.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 10:46:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Depinde ce vibratie ai,mai pe inteles:cat de pacatos esti.Daca ai multe pacate,lumina care intra in tine te purifica si de aceea iti da o stare de rau,la fiecare se manifesta int-un fel.Gndestete cum e cand pui crucea pe un demonizat ?Asa este si cu lumina la care ai fost conectat dupa initiere ea iti arde toate pacatele.
Diavolul nu e interesat de pacatele mele, iar unii ,,initiati'' se pare ca stapanesc bine tehnici de manipulare a energiei. Le pricinuiesc stari proaste unora, ca sa-i poata ajuta pe altii. Mircea Geoana a simtit cate ,,ceva" din toate astea, pe pielea lui.

Nu compara matale crucea pe care o pui pe un demonizat cu tehnicile bioenegetice. Aceasta este o hula. Stiind ca exista lumina divina si lumina luciferica, cine iti da garantia ca lumina si energiile primite sunt de natura divina? Sau crezi, pentru ca iti spune ,,initiatul", ca sa castige bani?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52