Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2010, 21:50:55
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI-CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACU ALTFEL SE PUSTIAZA ROMANIA !
Nu fii naiv. Alegerile democratice sunt niște minciuni, falsuri. Tu crezi că populația are vreo putere? Totul e falsificat de masoni ca să își instaureze oamenii la putere așa cum doresc ei.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:02:21
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Am aflat acum cateva zile ca Lukoil(Russia) a oferit Iranului petrol pentru continuarea productiei de arme nucleare

SUA+Israel vs Iran+Russia?
Vechi 02.09.2010, 22:03:47
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Unde ai auzit mai frate ca Lukoil a dat petrol Iranului pentru continuarea productiei de arme nucleare?
Da ce pentru productia de arme nucleare ai nevoie de petrol?
Asta nu stiam pana acum.
Vechi 02.09.2010, 22:09:09
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Uite mai frate aci de pe un site (da nu stiu ce e cu acest site) ca zice altfel:
http://www.zawya.com/Story.cfm/sidZW...ions%20Lifted/
Vechi 02.09.2010, 22:10:46
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Unde ai auzit mai frate ca Lukoil a dat petrol Iranului pentru continuarea productiei de arme nucleare?
Da ce pentru productia de arme nucleare ai nevoie de petrol?
Asta nu stiam pana acum.

Am citit niste conversatii (de aia am spus ca "am auzit").Oricum Iranul neaga posesia de arme nucleare.Teoretic,Russiei i-ar fi mai bine daca Iranul ar avea arme nucleare,deoarce acest lucru ar insemna inca un inamic puternic impotriva SUA.
De petrol este nevoie pentru energie,motoare-gigant.Armele nucleare au nevoie de astfel de rafinarii
Vechi 02.09.2010, 22:12:24
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Oricum nu cred ca ne-am asezat bine.Eu nu vad SUA o putere asa mare cum se vehiculeaza si tare mi-e ca ne-am dat cu cine nu trebuia.
Vechi 02.09.2010, 22:16:56
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Oricum nu cred ca ne-am asezat bine.Eu nu vad SUA o putere asa mare cum se vehiculeaza si tare mi-e ca ne-am dat cu cine nu trebuia.
....si tare mi-e ca IAR ne-am dat cu cine nu trebuia.
..deh,.. asa este natura umana, UITA! si repeta greselile
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:19:00
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
....si tare mi-e ca IAR ne-am dat cu cine nu trebuia.
..deh,.. asa este natura umana, UITA! si repeta greselile
Greselile se fac atunci cand faci o miscare eronata,ori noi nu suntem partasi la miscari eronate,ci mai degraba la miscari planificate sa fie eronate.
Vechi 02.09.2010, 22:22:18
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Am aflat acum cateva zile ca Lukoil(Russia) a oferit Iranului petrol pentru continuarea productiei de arme nucleare

SUA+Israel vs Iran+Russia?
Dar ce, Iranul n-are destul petrol? Cu 3,740,000 barili/zi, Iranul se află pe locul 5 din lume ca producție. Eu cred că le ajunge.

Rusia ocupă locul întâi cu 9,920,000 barili/zi dar eu nu cred că Iranul are nevoie de petrol de la ei. Mai degrabă de mai mult uraniu și/sau instalații anti-aeriene S-300.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:27:12
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Dar ce, Iranul n-are destul petrol? Cu 3,740,000 barili/zi, Iranul se află pe locul 5 din lume ca producție. Eu cred că le ajunge.

Rusia ocupă locul întâi cu 9,920,000 barili/zi dar eu nu cred că Iranul are nevoie de petrol de la ei. Mai degrabă de mai mult uraniu și/sau instalații anti-aeriene S-300.
Inseamna ca de gaz e vorba

EDIT : Russian oil giant LUKOIL has resumed gasoline sales into Iran /12 August 2010

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
laptele praf! Nico11 Postul 2 22.06.2010 14:53:30
Cand sufletul miroase urat Laurentiu Generalitati 18 09.08.2009 11:12:29