Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2010, 19:55:09
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mi se pare foarte nepotrivita orientarea Romaniei alaturi de Israel.
Multi din conducerea statului Israel sunt inselati de draci si practica un nationalism agresiv si prigonesc populatia musulmana din Israel.
Romania putea in cazul unui conflict armat intre Israel si Iran sa trimita medici,asistente si chiar voluntari pentru tratarea tuturor ranitilor ca Dumnezeu iubeste pe toti si eventual si altii care doreau sa mearga acolo sa ajute pe cei afectati in cazul acestui razboi,dar nu sa ia o pozitie partizana fata de unii sau de ceilalti.
Romania putea sa propuna in cadrul NATO daca aparea un asemenea razboi acolo sa fie trimise niste trupe de mentinere a pacii care sa impiedice acest razboi.
(putea eventual sa acorde si azil politic si la musulmani si la evrei care nu sunt de acord cu acel razboi si nu vor sa ia parte la el sau nu vor sa fie prezenti acolo cand se desfasoara acel razboi.)
Dar să nu uităm că trăim într-o lume în care totul este condus de o mână de oameni. Conflictul ăsta e dorit. Zici tu improbabil, dar în cazul în care actuala marionetă, adică președinte, e și el înșelat de drac, atunci treaba stă cu totul altfel.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 20:49:34
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Ei Dumnezeu sa ma ierte ca am judecat pe Dl Basescu pe nedrept!
Iata aci poze cu ambasadorul Iranului la dl Basescu:
http://www.presidency.ro/?_RID=fdet&id=3163&_PRID=

Iata ca m-am inveselit vazand aceste poze,poate ar fi cazul sa nu mai raspandesc iadul din sufletul meu si altora.
Vechi 02.09.2010, 21:03:12
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ei Dumnezeu sa ma ierte ca am judecat pe Dl Basescu pe nedrept!
Iata aci poze cu ambasadorul Iranului la dl Basescu:
http://www.presidency.ro/?_RID=fdet&id=3163&_PRID=

Iata ca m-am inveselit vazand aceste poze,poate ar fi cazul sa nu mai raspandesc iadul din sufletul meu si altora.
Am intrat pentru prima data pe www.presidency.ro (de ce nu www.presedintie.ro ?). Ce site de tot râsul.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 21:24:13
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Oameni buni, treziti-va ! Presedintele Romaniei a ales ca Romania sa devina parte a Holocaustului , dincolo de dovezile istorice si de realitate ! Acest "om" a tradat Romania si poporul roman ! Pe fata, caci nu exista instittie in Romania care sa-l traga la raspundere !

V-ati uitat la statisticile privind cetatenii straini care au cumparat cel mai mult pamant in Romania ?

Stiati ca Ungaria a cerurt azi pasuire pt a interzice inca 3 ani cumpararea de pamant in Ungaria pt cetateni straini, chiar daca din UE ?

Noi, poporul roman, nu trebuie sa devenim carne de tun in cazul unui conflict international.
Noi avem o singura "derogare" ca popor crestin in caz de coflict armat: apararea patriei !

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI-CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACU ALTFEL SE PUSTIAZA ROMANIA !

Last edited by IonelS; 02.09.2010 at 21:28:13.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 21:40:37
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Implicit

Sa fim seriosi,nu a fost nimeni din Iasi chemat nicaieri.Aici e liniste si pace,locuiesc in Iasi si stiu ce se intampla,dar nu din ziare.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 21:50:55
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI-CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACU ALTFEL SE PUSTIAZA ROMANIA !
Nu fii naiv. Alegerile democratice sunt niște minciuni, falsuri. Tu crezi că populația are vreo putere? Totul e falsificat de masoni ca să își instaureze oamenii la putere așa cum doresc ei.

Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:02:21
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Implicit

Am aflat acum cateva zile ca Lukoil(Russia) a oferit Iranului petrol pentru continuarea productiei de arme nucleare

SUA+Israel vs Iran+Russia?
Vechi 02.09.2010, 22:03:47
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Unde ai auzit mai frate ca Lukoil a dat petrol Iranului pentru continuarea productiei de arme nucleare?
Da ce pentru productia de arme nucleare ai nevoie de petrol?
Asta nu stiam pana acum.
Vechi 02.09.2010, 22:22:18
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Am aflat acum cateva zile ca Lukoil(Russia) a oferit Iranului petrol pentru continuarea productiei de arme nucleare

SUA+Israel vs Iran+Russia?
Dar ce, Iranul n-are destul petrol? Cu 3,740,000 barili/zi, Iranul se află pe locul 5 din lume ca producție. Eu cred că le ajunge.

Rusia ocupă locul întâi cu 9,920,000 barili/zi dar eu nu cred că Iranul are nevoie de petrol de la ei. Mai degrabă de mai mult uraniu și/sau instalații anti-aeriene S-300.

Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 22:24:14
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Nu fii naiv. Alegerile democratice sunt niște minciuni, falsuri. Tu crezi că populația are vreo putere? Totul e falsificat de masoni ca să își instaureze oamenii la putere așa cum doresc ei.
Nu-s naiv, dar o luam crestineste, democratic. Mai intai votam cum stim noi, ei falsifica si noi facem urmatoarea mutare ! Una este sa tratezi cu oameni cinstiti, alta cu masluitori !
Pe 2011 s-a profetit varsare de sange !

"Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:

- Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii….[1] Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange[2]. O sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.

Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:

- Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?

- O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.

Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica[3], pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele..

--------------------------------------------------------------------------------

[1] Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor doua blocuri gemene din New York, care, dupa cum spunea presedintele Bush, au schimbat soarta lumii (in mai rau pentru crestinii ortodocsi).

[2] Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Cine va participa in fiecare duminica si sarbatoare la Sfanta Liturghie, va implini canonul de rugaciuni, va posti, va face milostenie, se va spovedi si impartasi, va primi ajutorul lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.

[3] Pustnicul N. s-a mutat la viata cea vesnica in anul 2002, fiind in varsta de 108 ani."
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
laptele praf! Nico11 Postul 2 22.06.2010 14:53:30
Cand sufletul miroase urat Laurentiu Generalitati 18 09.08.2009 11:12:29