Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2010, 17:05:46
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

veninul de care vorbiti e imaginar,nu cred ca va referiti la mine cand vorbiti de el,ba din contra fiind mai nou pe forum am simtit pe pielea mea ,,botezul'' ca sa zic asa,sunt sigur ca intelegeti ce vreau sa spun
Vechi 30.08.2010, 17:21:53
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
veninul de care vorbiti e imaginar,nu cred ca va referiti la mine cand vorbiti de el,ba din contra fiind mai nou pe forum am simtit pe pielea mea ,,botezul'' ca sa zic asa,sunt sigur ca intelegeti ce vreau sa spun
Forumul nu este locul unde sa ma simt..."muscat"... In viata, da, fie ca-i vorba de un functionar de la primarie, fie de un politist, un individ cu functie si shtaif... Aia "inteapa" printr-o simpla privire, sau "musca", doar ca sa-si masesze dantura!!!
Aici suntem cu totii niste oameni simpli cu prea multe neimpliniri si nedumeriri, ca sa merite sa ne "muscam" sau sa ne simtim muscati.
Vechi 30.08.2010, 18:26:38
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

va rog sa-mi permiteti sa postez ceva ce mie imi pare a fi extraordinar,acest ceva a fost spus de marele Arsenie Boca caruia ii cer iertare pentru ca ,,nu am calcat pe varfuri''in acest topic,iata ce spunea parintele,,Daca viata noastra nu a fost ca o lumina cat am avut sufletul in trup,apoi chiar de ne vor arde si un vagon de lumanari la cap,cu nimic nu ne va ajuta;nici chiar lumanarea de la iesirea sufletului''.Doamne cat e de greu sa-ti fie viata ca o lumina
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 17:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 15:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 21:40:31