![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu, Patrie, Familie. Frumos titlul. Dar ce putem face concret sa le reunim? Vorba devina fapta doar in clipa in care este pusa in practica.
Bun! Uite eu vin. Dar unde va gasesc? Cine sunteti voi cei din spatele acestor cuvinte frumoase? Si eu stiu sa copii o poezie..dar ce folos daca nu schimb nimic cu ea? Dumnezeu sa ma ierte dar am senzatia ca suntem "doba de teorie" dar la practica..santem repetenti. Cel ce apara/sustine un CREZ trebuie sa aibe un chip..Nu doar o voce virtuala. Eu sunt Jenica. Tu cine esti? Si ce putem face (concret) impreuna pentru a schimba ceva in tara asta? Last edited by eduardd; 29.08.2010 at 20:54:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
P.S. Jenica,putem de exemplu sa fugim saa luam sub umbrela o batranica in statie care sta in ploaie,chiar daca ea e de alta nationalitate sau religie,n-ar fii un inceput bun?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da Parmena, pentru ca teoria nu tine de foame. Si eu stiu CUM trebuie sa ma port.. Dar ce folos daca nu o fac??
Imi povestea o prietena (care se intorcea din diaspora) ca a observat cum pana in vama Nadlac romanii nostri circulau civilizat. Nu aruncau hartiile sau chistoacele pe geam. Nu se injurau.. Dar cum au trecut granita, gata! Muzica la maxim si injuraturi "ca la mama acasa". Stim! dar nu facem!! Atunci care e folosul concret? M-am saturat de vorbe frumoase. Zilnic aud asta . Vreau fapte!! Dumnezeu sa ma ierte dar vreau Fapte! Nu poezii! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Asa este. dar daca tu esti langa el/ea si vezi si nu reactionezi partas la pacat te numesti..
Dumnezeu sa ne ierte pe toti! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu e chiar asa.Si Dumnezeu spune sa nu aruncam margaritare porcilor ca le vor calca in picioare.Incearca numai sa spui unui om "fara Dumnezeu " ceva lucruri sfinte sa vezi cum explodeaza.Am patit si ca sa nu imi fac pacate mai mari [ca si asa am destule ] m-am indepartat cat de repede am putut [stii vorba 'ceea sa ne stergem picioarele si sa nu mai incercam sa intram acolo unde nu ne vrea nimeni...]
|
|||
|
|||
|
Pentru ca indreptarea trebuie sa inceapa din mine intai. Am citit pe undeva..cred ca la parintele Porfirie..spunea cam asa acolo..
Nu trebuie sa-ti duci lupta crestineasca cu predici si contestatii, ci cu o adevarata iubire ascunsa. Cand contestam, ceilalti reactioneaza. Cand ii iubim sunt miscati si-i castigam. Daca as avea iubire cel de langa mine ar simti asta fara sa mai trebuiasca eu sa-i spun..Dar pana atunci vorbim "teorie"..lasand practica sa ne doboare.. In sfarsit!.. Nu de lideri ducem lipsa ci de fapte concrete.. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 20:48:25 |
|
|