![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, este o pilda pentru a intelege ca judecatile lui Dumnezeu sunt total diferite de cele ale omului...! |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, caci cum zice parintele Paisie Aghioritul. Nu incercati sa cautati la dreptatea lumeasca, ca atunci la judecata Domnul va va zice:"Pai ti-am facut dreptate pe pamant". ci o cautati pe cea Dumnezeiasca, ca pentru aceasta ne luptam o viata intreaga, pentru dreptatea cea de la Judecata de apoi.Va recomand o carte pe care si pe mine pacatosul m-a ajutat duhovniceste, cu toate cele de astazi ale mireanului" Trezire Duhovniceasca - Parintele Paisie Aghioritul. din volumul Cuvinte Duhovnicesti, Editura Evanghelismos) Iertati-ma pe mine pacatosul.
Ascultarea este mai mare decat jertfa, caci Fara duhovnic este doar ratacire. Last edited by TreciLaRugaciune; 26.08.2010 at 13:12:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si mai e o pilda, cu un bogat si un sarac, insa este mai surprinzatoare, o spun din memorie: Bogatul, care are de toate, ii da slava lui Dumnezeu pentru toate cate i le-a dat. Saracul, cand il vede pe bogat, e plin de ura: de ce lui ii dai, Doamne, si mie nu imi dai? El are prea multe si eu prea putine. Bogatul, vazand pe sarac ca se chinuie, se gandeste sa il ajute si pe el. Si Dumnezeu ii zice: Nu, tie iti voi inmulti averile, pentru ca tu imi dai slava, dar saracului ii voi lua si putinul pe care il are, pentru ca mereu cleveteste si Ma face pe Mine raspunzator pentru saracia lui. Sa nu Il maniem pe Dumnezeu si sa ii multumim pentru ce avem si restul ni se va adauga noua! O spune cineva patit! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A arunca vina unii pe altii! | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 43 | 07.06.2011 19:40:27 |
Unii pentru altii sa ne rugam! | LapetiteMoc | Umanitare | 13 | 08.08.2009 16:34:44 |
Prea mult despre rau, prea putin despre bine | costel | Generalitati | 11 | 09.02.2009 20:58:42 |
|