![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vreau exemple de la voi, nu lozinci ... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca am folosit lozinci. Toata peroioada persecutiilor este o dovada. Perioada puscariilor comuniste este o dovada. Citeste cartea Valeriu Gafencu- Sfantul Inchisorilor si vei intelege jertfa in crestinism. Si exemplele pot continua. Exista jertfa in morala atee?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si paganii se jerfteau pe sine sau proprii copii pentru binele comunitatii ... asta nu este tot jertfa? "Exista jertfa in morala atee?" - vrei sa spui ca morala crestina este definita doar de jertfa? Asta nu e morala ... |
|
|||
|
|||
![]()
Tu esti multumit cu minciunile pe care le scrii? De unde pana unde ateismul are in centru iubirea de sine?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre sfintii inchisorilor, nu este decat un alt capitol rusinos din istoria BOR. Unii preoti au fost legionari (a se citi antisemiti), unii au fost turnatori si au dus-o foarte bine in perioada comunista iar dupa 89 se folosesc de "sfinti" pentru a-si spala imaginea. Misto religie, penibile printipuri. Tot ce au vrut comunistii a fost sa se promoveze cultul personalitatii si aici normal ca intrau in conflict cu preotii care promovau un alt conducator iubit. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu am vazut iubire jertfelnica. Da-ti exemple de iubire jertfelnica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu mai vorbim de atrocitatile comise de credinciosi care numai jertfa nu inseamna.
|
|
||||
|
||||
![]()
Morala presupune modul de viata nu principii seci lipsite de viata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce ai scris tu este un argument care face apel la sentimente. Exista multe jertfe in multe tabere cu principii contradictorii. Le dam dreptate tuturor? Are mai multa dreptate cine are mai multi morti? Ca sa nu mai mentionam faptul ca tocmai crestinii au "contribuit" la marirea numarului de jertfe din alte religii. |
|
|||
|
|||
![]()
Si aici revenim la capitolul discriminare pe criterii religioase. Modul vostru de viata nu este tocmai moral din acest punct de vedere.
|
![]() |
Tags |
morala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|