Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 22:08:29
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
GHIDURI CE PROMOVEAZA PLACERILE SEXUALE, EDITATE DE CATRE DIOCEZE CATOLICE DIN GERMANIA ** N O U **

Si sursa, ca sa nu ma credeti defaimator: http://www.kreuz.net/article.6663
Ba va credem defaimator, pentru ca linkul dumneavoastra este mort. Mai incercati.

Si, mai ales, dupa cum v-am mai sfatuit, incercati sa produceti idei, nu sa colportati aberatiile altora. Pot si eu sa postez linkuri catre diversi preoti ortodocsi care fac avansuri sexuale in timpul spovedaniei, si, rezolvam ceva ?
Vechi 25.08.2010, 22:11:00
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Ba va credem defaimator, pentru ca linkul dumneavoastra este mort. Mai incercati.

Si, mai ales, dupa cum v-am mai sfatuit, incercati sa produceti idei, nu sa colportati aberatiile altora. Pot si eu sa postez linkuri catre diversi preoti ortodocsi care fac avansuri sexuale in timpul spovedaniei, si, rezolvam ceva ?
Linkul nu este mort ! Face trimitere la o pagina scrisa in limba germana !

Avem si noi ortodocsii falitii nostrii, dar nu-s la varf ! Adica nu-s acolo de unde ar putea sa ne strambe ca pe voi !

Last edited by IonelS; 25.08.2010 at 22:13:02.
Vechi 25.08.2010, 22:19:11
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Linkul nu este mort ! Face trimitere la o pagina scrisa in limba germana !

Avem si noi ortodocsii falitii nostrii, dar nu-s la varf ! Adica nu-s acolo de unde ar putea sa ne strambe ca pe voi !
Ce vorbiti domnule ?! Pai pe alt thread il iau coreligionarii dumneavoastra in suturi pe ditamai Mitropolitul, IPS Joanta, ca e eretic, ecumenist etc.

Intr-un alt thread o pateste (si tot din partea ortodocsilor) insasi Patriarhul Constantinopolelui.

Ca sa nu mai vorbesc in ce fel a fost facut IPS Corneanu, tot de catre ortodocsi.

Asa ca, hotarati-va, ori aveti la varf faliti (ca doar o sustin chiar ortodocsii), ori ortodocsii care isi injura ierarhii pentru ecumneism gresesc grav.

In ce priveste linkul, dupa cum am spus, e mort. Oricine se poate convinge, cu un simplu click.
Vechi 25.08.2010, 22:41:50
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Cu linkul mai bine pe maine, caci acum nu se mai deschide...
Cu falitii enumerati sunt de acord..Sunt contestati in fel si chip, dar inca n-au schimbat ortodoxia. Inca ne mai da Dumnezeu lumina la Ierusalim !
Vechi 26.08.2010, 00:08:09
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Ce vorbiti domnule ?! Pai pe alt thread il iau coreligionarii dumneavoastra in suturi pe ditamai Mitropolitul, IPS Joanta, ca e eretic, ecumenist etc.

Intr-un alt thread o pateste (si tot din partea ortodocsilor) insasi Patriarhul Constantinopolelui.

Ca sa nu mai vorbesc in ce fel a fost facut IPS Corneanu, tot de catre ortodocsi.

Asa ca, hotarati-va, ori aveti la varf faliti (ca doar o sustin chiar ortodocsii), ori ortodocsii care isi injura ierarhii pentru ecumneism gresesc grav.

In ce priveste linkul, dupa cum am spus, e mort. Oricine se poate convinge, cu un simplu click.
Bă băiatule, dacă a intrat cumva dracu în tine spune-ne și nouă că poate îți punem un cuvânt bun ca să ai intrare mai rapidă pe la Frăsinei !!

Băi "creștinule", tu înainte să mai deschizi gura, pune mâna și studiază Revelația Dumnezeiască, nu învățăturile mincinoase "revelate" ale unor papi "infailibili" !!

Ți-ai dat din nou măsura posibilităților și a competenței dumitale în materie de mistificare. Dacă pentru dumneata niște critici raționale și de bun-simț, argumentate, sunt niște "luări la șuturi" și "înjurături", atunci nu ne mai rămâne decât să îți acordăm premiul cel mai mare pentru mistificator cu mască de creștin !!! Ești jalnic, mă băiatule, altceva mai bun, în afară de tehnici de mistificare a adevărului, te mai învață pe la școlile latinești ?!!
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican