![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
M-ai zapacit, vsovi...si-am cam uitat putin Japoneza !
|
|||
|
|||
![]()
Adică, în japoneză, uite pe scurt ce se va alege de noi dacă intrăm în luptă cu babilonul bazându-ne doar pe noi înșine.
Deci ''Să stăm bine și cu ... și cu ... ... întru venirea Sa.'' Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 11:57:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu vă e clar că de la cafia vă vine așa ca să strigați... după bani? Și nu te mai supăra... degeaba! Că la tăț ni greu... Dar la Romania nu este criză !!! Sau dacă e atunci nu te uita la mine ca pinguinul la baliză... că e criză. Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 12:18:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Strigam dupa bani ? Dar, dupa ce sa strigam, dupa cocori ? Daca ar plati ei intretinerea, ce bine ar fi, am fi si noi mai...credinciosi !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 25.08.2010 at 12:24:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa revitalizez subiectul :)
Sunt sarac! In aceasta situatie imi doresc sa ies din saracie sau sunt multumit cu starea pe care o am,fiind data de la Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumit să fi tot timpul !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar la Romania nu este criză !!! Sau dacă insiști și zici că e atunci nu te uita la mine ca pinguinul la baliză... că e criză, și i-or scăzut acțiunile lu' coptilu' și ale lui frătzică... Suntem ruinați, falitenberger și am-stele verzi pă păreți... pă tăț. Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 13:03:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Ioanichie de la Sihastria spunea :"ia sa puna tot rumanul genunchi in pamant sa se roage la Maica Domnului, sa vezi ca nu ne mai trebuie nici NATO; nici UE !"
Saracia din Romania este consecinta nivelului de credinta ..Credeti ca daca cei ce nu au bani maine ar primi bani vor deveni mai credinciosi ? Eu nu cred ! Safantul de la Maglavit in profetia sa avertiza ca ultima napasta care va veni peste noi va fi foametea, "ca nici cei cu bani nu vor avea ce sa cumpere " |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, si la sotia si copiii care trag de tine sa le dai de mincare si sa-i intretii ce le dai ...un genunchi?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|