![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum eu am putut pleca si bine imi pare ca am facut-o.
Intre timp o spun si parintii/neamurile mele Bisericile mele sint una la 15 Km de casa alta la 20, alta la 40; mitropolia la 190Km deci destul de simplu de ajuns daca o doresti (se poate merge cu viteza nelimitata si 190 de Km sint mult mai scurti decit in Romania) Sa alegi un duhovnic este greu si in Romania, este greu si pe Athos (si am vazut chiar acolo destui facind mult drum ca sa dea de unul bun) dar exista si aici destui (mai ales cind cunosti limba tarii si poti apela la duhovnici greci sau sirbi sau rusi samd) si se pune cam mare baza pe cit de bun e duhovnicul uitind ca la urma urmei indreptarea tine de noi in primul rind! Cei care vin in tara vin cu bucurie. Apoi se lovesc de piepturi umflate: "ai vazut cit de frumos am renovat Sibiul?" Acum ai doua variante sa incerci sa scapi de discutia asta, dar este greu ca nu te lasa pina nu te entuziasmezi ca pentru minunea a 8-a a lumii sau sa-i spui "am vazut ca s-a zugravit doar fatada fara sa se renoveze substanta "...si ti-ai dat foc la valiza! Cind vezi cum se repara cu adevarat ceva nu te mai incinta cirpaceala! Sincer eu nu vad mare lucru schimbat in Romania. Si nu in bine! Chiar si tu Anita ai prejudecati: eu nu mi-am mai cumparat o haina de nu mai tin minte cind, am unele de cind am venit aici, nu poti umbkla in zdrente din motive bine intemeiate dar asta nu are de aface cu luxul. La fel nu sti daca si cit ajuta pe cel sarac cel din strainatate, citi pensionari romani traiasc ajutati de fugarii prin lume, citi someri, citi bolnavi..... Multimea bisericilor este de invidiat dar cind vezi oamenii care frecventeaza aceste biserici (uita-te pe forum cita ura este) chestia asta e relativa Naturismele departe de a fi de invidiat sint o pacoste a poporului roman. Cum numesti tu "taiatul sub limba" ca metoda de tratament in hepatita virala...avantaj? Lucru de invidiat? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Zici tu ca te bucuri ca ai emigrat ! Bun. Te-ai dus intr-o tara de-a gata, construita in branci de un alt neam si nu de bunicii si parintii tai ! Mi se pare mie sau este ceva aici care bate la ochi ? Last edited by IonelS; 23.08.2010 at 14:34:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar aseara am vorbit cu o crestina care a venit de la man.Sihastria ,ieri la Sf.Liturghie catedrala din manastire era neincapatoare si te rog sa ma crezi ,e o biserica imensa. Poate in Ardeal bisericile sunt mai putin frecventate ,dar acolo oamenii sunt mai prosperi . Aici mai sarmanei ,dar cu gandul la Dumnezeu. Cat despre duhovnic ,eu nu m-am referit la spovedanie ,la schimbarea mea launtrica ci la a lua o binecuvantare intr-o situatie limita ,o operatie ,cumpararea unei locuinte ,ca sa dau cateva exemple. Aici avem sfatuitori duhovnicesti ,merg la o manastire la un parinte cu har si aflu remediul pentru vindecarea mea sufleteasca. Iar despre remedii naturale ,te rog sa ma crezi nimic nu e mai ieftin si sanatos decat un tratament naturist ,pe baza de plante ,nu taierea sub limba ,cum imi dai exemplu . Ti-am spus ,nu critic pe cei care pleca ,dar mare atentie sa nu fie dezamagiti. |
|
|
||||
|
||||
|
tara asta numai e a noastra asa ca cine are ocazia sa plece sa numai stea pe ganduri
|
|||
|
|||
|
draga care-i tratamentul naturist bun si care nu? Cine hotareste? Care-i criteriu?
200 de Km in America se fac in 2 ore mie nu mi se pare asa o problema sa participi la o Liturghie saptaminal. Daca doresti mai des te muti mai aproape. In privinta parintului duhovnicesc cu har, am trimis si eu pe cineva la un "mare" parinte din Romania pe care toti il considera sfint. Fata umblase prin Brazilia la vraci ca sa se vindece. Parintele i-a spus ca n-a fost bine sa fi venit la el! Si gata! A ramas cu yoga si toate bazaconiile in cap pt ca parintele n-a avut timp de ea si nu i-a spus ca nu-i bine..... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre fata aceea ,iti spun eu de ce nu i-a dat nici un sfat. Parintele si-a dat seama ca fata nu ii va urma sfaturile asa ca nu a mai smintit-o cu sfaturile dumnealui. Eu am citit de curand "Mari initiati ai Indiei si par.Paisie" Nu e usor sa scapi de ghearele diavolului dupa ce apuci sa practici yoga. Doamne ajuta ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!" Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici! Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Marea majoritate care fac citostatice dupa ce se opereaza nu au sanse prea mari sa traiasca. Am caz in familie care traieste si acum dupa ce a urmat tratament naturist dupa operatie si au trecut peste 20 ani. Sa stii ca noi am avem organismul adaptat sa mancam naturale nu carnuri ,Adam si Eva nu consumau vanat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce bine, bmd, ca ai plecat in lume cu aceste idei! In primul rand cartile Mariei Treben ( o critici, dar cum nici numele nu i-l stii, ma indoiesc ca ai citit ce scrie in cartile ei) sunt folosite cu succes de foarte multi bolnavi. In fiecare tara sunt oameni, care popularizeaza folosirea plantelor medicinale, unii dintre ei fiind chiar medici, dar mai putin mandri ca tine. Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece. Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo. Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta. Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Hai in tarile altora ca a nostra s-a facut urata si cica altii sunt vinovati, eu nu " De rasul curcilor ! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 21:53:03 |
| Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
|
|