![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul să ne ferească de sminteală și mândrie!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai sunteti, mai, multi smintiti de preoti? Trebuie sa fie tare fain sa te iei de un preot, ca stii ca nu prea are voie sa-ti raspunda cu aceeasi moneda. Ptiu, sa nu va deochi, vitejilor!
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Mă întristează să văd un preot atacat în acest fel. Chiar dacă părintele face parte dn altă confesiune decât a mea, cred că preoția sa este reală și nu se cuvine a se vorbi astfel cu un om consacrat lui Isus. Doar 11 mesaje a avut cucernicia sa și ați și tras concluzia că e om mândru, că e duplicitar, și altele. Să nu știți oare că ofensa adusă unui preot este păcat teologic ? Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe confesorul dv, cu care cred că neapărat trebuie să discutați aceasta.
Poate că au dreptate preoții să fie atât de rar prezenți pe forumuri, chiar și pe cele care se vor creștine și ortodoxe. Culmea este că tot noi ne plângem că nu sunt preoți pe forumuri. Acest topic este o explicație a fenomenului.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 22.08.2010 at 23:02:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Impresionant. Ortodocsii isi iau in suturi preotul, un protestant si un catolic ii iau apararea. S-a intors lumea cu susul in jos.
Pe de alta parte, Parinte Gheorghe, nu vad de ce teologia nu si-ar avea locul pe acest forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Calin, esti ok, sa speram ca se va trezi si eugen, cine stie cine ce necaz daduse peste el in seara asta. Poate maine se va simti mai bine. Multa binecuvantare!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Teologie este si formula "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!", teologie este si Dogmatica Parintelui Staniloae, teologie este chiar si Patericul Egiptean. Doar alta "forma de agregare" poate. Sigur este ca nu toate merg pe forum. Asta am vrut sa spun! Sunt gangav in exprimare, iertati-ma!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=63&cap=17 Si intr-adevar "S-a intors lumea cu susul in jos", caci in mod normal un catolic nu ar trebui sa se bage intr-o discutie intre doi ortodocsi care au ceva de clarificat, ci ar trebui sa pastrez o oarecare si binevenita distanta; nu sa mai faca si pe moralistul... Sau e deformatie profesionala, domnule Erethorn?!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
www.patriarhia.ro (textul fara adnotari) sau www.dervent.ro/biblia.php (text complet - dar totusi cu unele greseli pe care le-am semnalat). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, cu ajutorul dumneavoastra am descoperit chiar aici pe site-ul Crestin-ortodox biblia in noua traducere si adaptare si intr-adevar nu e vorba despre o reeditare a bibliei, ci de o noua rastalmacire. Cum insa editia mai veche mi se pare cat se poate de inspirata si clara, o voi folosi in continuare oe aceasta, indiferent de concluzii sugerate mai sus privind nefolosirii noii editii. Va marturisesc: sunt socata! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomenirea copiilor morti nebotezati. | georgeval | Generalitati | 27 | 16.02.2011 14:19:22 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Copil nascut cu un verset scris pe picior | adelin | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 07.02.2010 10:14:31 |
Inmormantarea copiilor nebotezati | huchohucho | Slujba inmormantarii | 0 | 06.02.2010 18:26:31 |
semnul de egalitate | mirelat | Generalitati | 51 | 27.02.2009 12:16:16 |
|