![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, tu doresti sa fi preoteasa. Si noi ce sa-ti zicem ? Ce asteptari ai tu de la noi ?
Uite , eu respect dreptul tau la exprimare libera. Tu ni-l respecti pe al noastru? Adica ne lasi sa fim crestini ortodocsi, sa ne asumam si sa respectam ce ne-a fost lasat de Hristos ca si credinta ? Last edited by IonelS; 18.08.2010 at 22:20:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles intrebarea
si bor ce vrea sa insemne? Apoi pe un site de asta nu faceti pe nimeni prost sau proasta cine spune asa insemana ca nu e crestin adevarat femeia e foarte sensibila dar si f intunecata uneori chiar mai tare decat oricine dar prin maica domnului noi ne mantuim care e femeie asa ca nu mai aveti chir aa o parere de rea despre femei |
|
||||
|
||||
![]()
Daca avem o invatatura clara despre Maica Domnului vom intelege femeia crestina care nu este cu nimic inferioara barbatului chira daca nu face parte din preotia sacramentala.
Mentalitatea aceasta-femeia preot- ascunde o forma de individualism si concurenta sub haina egalitatii uitant de complementaritatea darurilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Vad ca te razboiesti cu toata lumea,dar pentru niste idei abstracte.Vrei numai sa contrazici,nici nu te gandesti ca altul ar putea avea dreptate,sari de la o intrebare la alta.Care este scopul intrebarilor tale de fapt,ca raspunsurile vad ca le ai pregatite?Daca citeai ce am scris la inceput nu mai intrebai.
|
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa stiu daca pe tine te-a adus barza?!
|
|||
|
|||
![]()
Poftim, Bastille, ai vrut provocari, ai rezultatul lor...pe vreo doua - trei topice.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|