![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ai dreptate
|
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca jignind femeia vei reusi sa ne faci (pe noi femeile) sa ne ridicam impotriva Lui Hristos?
Om fi noi prea proaste dar nici cu dumneata nu mi-i rusine...daca atat poti face. Vorba lui Cristian, mergi mataluta la rubrica "Preotul" si documenteaza-te. Fetelor, acest "cacacoc" nu merita nici macar cele 3 minute pe care le veti pierde raspunzadu-i..asa ca, IGNORATI-L!!! ![]() Last edited by eduardd; 18.08.2010 at 21:01:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles intrebarea
si bor ce vrea sa insemne? Apoi pe un site de asta nu faceti pe nimeni prost sau proasta cine spune asa insemana ca nu e crestin adevarat femeia e foarte sensibila dar si f intunecata uneori chiar mai tare decat oricine dar prin maica domnului noi ne mantuim care e femeie asa ca nu mai aveti chir aa o parere de rea despre femei |
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa stiu daca pe tine te-a adus barza?!
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că dacă femeia ar sluji, bărbații n-ar mai fi atenți decât la fața și/sau corpul ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eh, numai sa ajunga ei la biserica, indiferent daca de dragul preotului sau nu, ca apoi se ocupa Domnul de ei
![]() Oricum, avand in vedere ca bisericile sunt pline de femei si nu se ingramadesc barbatii la biserica sa le vada, inseamna ca cei care vin la biserica nu vin sa se zgaiasca la femei, au ei alte locuri unde sa le priveasca. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Femeia actuala este o femeie proasta cu multe pretentii si drepturi,doamnelor si domnisoarelor mergeti in pace
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|