![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si de atunci sarpele are capul zdrobit? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Domnule Dumitru, in pasajul din Geneza 3 ateii vad un sarpe care trebuie sa manance pamant. Si ar mai vrea ateii ca Biblia sa fi zis ca sarpele va manca DOAR praf. Dar Biblia nu spune asta. „ - Mananca sarpele pamant sau pasari? Manaca pasari, vedeti? Deci Biblia nu este adevarata.” Crestinii vad in Geneza 3 prima promisiune mesianica: samanta femeii va zdrobi capul sarpelui. Ca un subiect lateral, da, sarpele mananca praf. Stiinta moderna a demonstrat-o. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In schimb voi cu ce veniti? Cu interpretari care se schimba de la o generatie la alta? |
|
|
|||
|
|||
|
Interpretarea care am dat-o nu este a mea sau a generatie mele. Ea a fost data cu multe sute de ani inainte de a veni noi pe lume.
Ceea ce s-a descoperit recent este organul lui Jakobson. Descoperire care sustine afirmatiile Bibliei. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Gandeste-te la cate insecte inchitim noi o data cu alimentele, fara sa stim asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, sarpele inghite putin de praf cand isi urmareste preda, dar nu mananca tarana ca sa-si umple toata gura.
Totusi inca nu am inteles cum se deplasa sarpele inainte de pedeapsa de a se tarai de a de tarai. In primul rand, Dumnezeu stia ca acel sarpe era Satana, deci mai drept era sa pedepseasca generatia dracilor, si nu acea specie animala care a fost folosita numai ca mijloc de trasmisie, nu? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine v-a spus ca-si va umple toata gura, vreo cartulie de ateism dialectic? Ca in Biblie nu ati citit asta. Citat:
Last edited by penticostalulmantuibil; 18.08.2010 at 14:20:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Raspuns> ,,Not exactly.Here's the passage: Genesis 3:14. ,,And the Lord God said unto the serpent, Because thou hast done this, thou art cursed above all cattle, and above every beast of the field; upon thy belly shalt thou go, and dust shalt thou eat all the days of thy life" While it's true that they don't eat dirt in order to gain nourishment, they do take dirt into their mouths as a necessary part of survival. Inside the roof of their mouths are two cavities known as Jacobson's organ. As they crawl, they take in dirt with their tongue and put it in this cavity in order to smell their surroundings. It also should be noted that 'eating dirt' is used elsewhere in the Bible to represent humiliation such as in Psalms 72:9." (Nota mea)>pt cine foloseste o vesiune ortodoxa a Bibliei>cred ca este vorba de Psalmul 71:9 in finalul textului de mai sus. |
|
|
||||
|
||||
|
"Urzitorul rautatii,sarpele,se taraste si se incolaceste in jurul vietii de pe pamant,dupa cum vorbeste despre el in pilde Sfanta Scriptura,ca ''pe piept si pe pantece se taraste'' si din pamant ''musca toata viata lui.''De aici intelegem - din modul miscarii si din felul mancarii - ca viata de aici e pamanteasca si josnica,intrucat sa admite sa fie incolacita de tot felul de rautati si pana la urma s-ajunga hrana acestei fiare taratoare.Tot asa,cel ce ne indeamna sa urmam Tatalui ceresc,ne indeamna si sa ne curatim de patimile cele lumesti,in care nu distantarea spatiala conteaza,ci in primul rand alegerea libera a cugetului nostru."
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Din Biblie adunate | apophis | Generalitati | 52 | 04.05.2012 19:41:19 |
| Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 21:26:56 |
| Identificare Biblie | truthtostone | Generalitati | 1 | 31.12.2009 00:16:11 |
|
|