![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc ca mi-ai acordat acest drept, sa am propria opinie, fie ea si in necorcondanta cu a unora.
|
|||
|
|||
|
Nu ai inteles. Nu am cerut sa fii de acord cu mine, dar sincer esti prima absolventa de Teologie pe care o "cunosc" si care spune ca nu prezinta niciun pericol cipul... Pur si simplu nu ma asteptam si probabil studiind discipline comune invatatura a ramas altfel in minte pentru fiecare si totusi nu pot sa subscriu la cele spuse de tine si stiu ca ramai la parerea ta asa ca sa faca fiecare cele necesare pentru mantuire! Dar totusi cum poti tu sa spui ca nu vor suna ingerii din trambite, daca Mantuitorul a spus asta?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iar referitor la ce a spus Mantuitorul...El cam adesea a vorbit in pilde si parabole... Iti dau doar un exemplu: cand a spus pilda neghinei sau a semanatorului...tu ce ai inteles? ca acum se referea la spice de grau? fix la neghina? Cam acelasi lucru este si cu trambitele...daca asteptati sa auziti si sa vedeti ingerii cu trambite...atunci e bine...aveti de asteptat...dupa parerea mea si din cat am citit eu, sunetele astea se fac auzite dar intr-o alta maniera....si asta se intampla de cand s-a inaltat Hristos.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fie ca pui un act cu cip, care contine acest 666, fie o pentagrama, tot aia este..Ce-mi este in piele sau pe piele ?! Care ar fi greseala in acest rationament ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca pentru tine este acelasi lucru exteriorul corpului tau cu interiorul...atunci n-am ce sa mai comentez...pentru mine este cu totul altceva...daca pun un ac pe mana sau oriunde pe suprafata corpului unde desigur exista piele nu am nici o problema, nu ma doare nimic...dar daca imi infig acul ala sub piele...nu zic mai adanc, parca incep sa simt ceva durere, poate din ce in ce mai insuportabila si sincer nu-mi convine. Cam asa vad eu problema...iar din punctul meu de vedere tot ce ai spus este o greseala tocmai ca nu are rationament.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu se poate trece direct la pecetluire. Daca il avem pe Hristos ar trebui sa nu ne fie frica desi stim cu totii ca va fi foarte greu. |
|
|
|||
|
|||
|
am auzit un zvon. desi cred ca stiti despre ce vorbesc. vor de la anu' sa schimbe toate buletinele in tara. si toti sa avem alt format, unde se baga si cipul. unii dintre noi nu aleg cipul in/pe sub piele, dar cum ramane cu buletinul?
refuzam sa ni-l facem ca sa nu avem cipul sau cum? eu asta nu inteleg :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca tie nu-ti este frica, te felicit si ma inclin...eu sunt mai slaba si imi recunosc neputinta.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari despre actele biometrice | elena20 | Generalitati | 1247 | 11.01.2014 17:29:38 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
| Cat de responsabili suntem de actele noastre? | victor.r | Nunta | 8 | 17.04.2008 20:12:35 |
|
|