![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Minunat filmuletul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Minunata este intreaga creatie a Celui de Sus.Numai daca am sti sa o si pastram..
Dumnezeu sa fie alaturi de dvs. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca acei pinguini nu ajung in Rai, pai, eu care ma cred om, nu sunt nici la nivelul genunchiului lor. Ei, saracii, n-au pacate si cat de frumos isi cresc puii, si cu ce sacrificii, si cum se ajuta intre ei, nu se considera eretici unii pe altii, iar eu sunt plin de pacate si mizerii si mai vreau sa ajung si in Rai. Doamne, mare e mila Ta! Numai Mila lui Dumnezeu ne mai salveaza. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fim orbi ca sa nu vedem cat de frumoasa si mareata este creatia Celui de Sus.Este superba,vibranta, emotionanta,asa ceva nu putea fi creat decat dintr-o mare dragoste.Depaseste puterea noastra de intelegere a perfectiunii.Totul este legat in mod unic,perfect.Oare putea cineva sa creeze asa ceva daca nu ar fi avut o iubire infinita?Totul a fost facut pentru noi,incununarea creatiei lui Dumnezeu,ca o marturie a dragostei Lui care ne inconjoara si ne va insoti mereu.Poate noi nu suntem capabili sa apreciem dar natura este dovada unei infinite perfectiuni si iubiri,care a generat si creat totul.Iubirea aceea absoluta si fara de sfarsit.Sa-ti las un link cu imagini de exceptie surprinse de BBC.http://www.youtube.com/watch?v=0NcJ_63z-mA Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pastreaza in suflet bucuria pe care ti-a adus-o aceasta faptura minunata si stai linistita ca Dumnezeu are grija de ea!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stai linistita ca randunica ta se va descurca de minune, ba cred ca le va povesti la suratele ei ca a vazut Raiul pe pamant. Nu stiu ce-or crede suratele, dar cred c-o vor invidia, ba nu ca la ele nu exista invidie ca la oameni, ma rog, o sa o puna sa le ciripeasca de n-ori povestea ei. Si nu uita: viata inseamna jertfa, iar jertfa e un salt imens in Viata (cu v mare). Iubirea transcede. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 22:59:56 |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|