Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2010, 13:41:36
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Minunat filmuletul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 13:43:14
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Minunat filmuletul!
Minunata este intreaga creatie a Celui de Sus.Numai daca am sti sa o si pastram..
Dumnezeu sa fie alaturi de dvs.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 20:11:48
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Draga prietene,
daca acei pinguini nu ajung in Rai, pai, eu care ma cred om, nu sunt nici la
nivelul genunchiului lor. Ei, saracii, n-au pacate si cat de frumos isi cresc
puii, si cu ce sacrificii, si cum se ajuta intre ei, nu se considera eretici unii
pe altii, iar eu sunt plin de pacate si mizerii si mai vreau sa ajung si in Rai.
Doamne, mare e mila Ta! Numai Mila lui Dumnezeu ne mai salveaza.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 20:45:10
Scotianul
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Draga prietene,
daca acei pinguini nu ajung in Rai, pai, eu care ma cred om, nu sunt nici la
nivelul genunchiului lor. Ei, saracii, n-au pacate si cat de frumos isi cresc
puii, si cu ce sacrificii, si cum se ajuta intre ei, nu se considera eretici unii
pe altii, iar eu sunt plin de pacate si mizerii si mai vreau sa ajung si in Rai.
Doamne, mare e mila Ta! Numai Mila lui Dumnezeu ne mai salveaza.

Trebuie sa fim orbi ca sa nu vedem cat de frumoasa si mareata este creatia Celui de Sus.Este superba,vibranta,
emotionanta,asa ceva nu putea fi creat decat dintr-o mare dragoste.Depaseste puterea noastra de intelegere a perfectiunii.Totul este legat in mod unic,perfect.Oare putea cineva sa creeze asa ceva daca nu ar fi avut o iubire infinita?Totul a fost facut pentru noi,incununarea creatiei lui Dumnezeu,ca o marturie a dragostei Lui care ne inconjoara si ne va insoti mereu.Poate noi nu suntem capabili sa apreciem dar natura este dovada unei infinite perfectiuni si iubiri,care a generat si creat totul.Iubirea aceea absoluta si fara de sfarsit.Sa-ti las un link cu imagini de exceptie surprinse de BBC.http://www.youtube.com/watch?v=0NcJ_63z-mA

Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 15:13:57
manu72's Avatar
manu72 manu72 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
manu, si eu am avut un porumbel,mai demult, l-am gasit pe scara, plouat, noi l-am crescut cu arpacas, cand l-am luat nu putea sa zboare, cand a inceput sa creasca si sa invete mai bine, l-am lasat sa zboare pe afara, se ducea pana pe punctul termic din fata blocului si venea inapoi la balcon. pana la urma s-a obisnuit, pleca din ce in ce mai mult timp, mai venea sa-i dam de mancare, statea pe punctul termic si se uita la geam, intindeam mana si venea imediat, manca de la noi din palma, puteam sa-l prindem sa-l tinem. usor usor, a inceput sa vina din ce in ce mai rar, numai manca nici din palma, nici nu mai avea curaj sa vina la geam, ii puneam jos si plecam, abia apoi venea sa manace, pana n-a mai venit de loc... dar era mare, sanatos, s-a invatat cu libertatea.
cel mai mult imi placea, cand era la noi si vedea ca venim cu mancarea sau apa, dadea usurel din aripi si piuia foarte frumos, nu avea rabdare sa ajungem la el, se intindea atat de tare, ca uneori mai cadea... se cunoaste cand creste si e adult, ca nu mai piuie, incepe sa cante frumos, sa dea din aripi, sa incerce sa zboare.
Mi-e atat de dor de randunica!!! Imi lipseste enorm! Ma uit pe cer si o astept sa vina macar sa-mi arate ca e bine si se descurca... Am atatea filmulete cu ea si atatea amintiri frumoase : cum se scalda, cum se curata, cand se trezea venea pe mine si incepea sa piuie ca si cum ar spune ca-i este foame, cum ma ciugulea pe la cercei, cum statea pe monitor si se chinuia sa prinda cu ciocul cursorul de pe ecran, cum se privea curioasa in oglida, ce frumos canta... Statea pe umarul meu ore intregi, faceam treaba cu ea pe umar sau pe cap...Of, am un gol in suflet. Daca as vedea ca e bine si ca s-a descurcat m-as mai linisti... Mi-e tare greu...
Attached Images
File Type: jpg RSCN0635.jpg (30,2 KB, 7 views)
File Type: jpg RSCN0637.jpg (22,2 KB, 7 views)
File Type: jpg RSCN0639.jpg (36,5 KB, 7 views)
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 20:11:43
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de manu72 Vezi mesajul
Mi-e atat de dor de randunica!!! Imi lipseste enorm! Ma uit pe cer si o astept sa vina macar sa-mi arate ca e bine si se descurca... Am atatea filmulete cu ea si atatea amintiri frumoase : cum se scalda, cum se curata, cand se trezea venea pe mine si incepea sa piuie ca si cum ar spune ca-i este foame, cum ma ciugulea pe la cercei, cum statea pe monitor si se chinuia sa prinda cu ciocul cursorul de pe ecran, cum se privea curioasa in oglida, ce frumos canta... Statea pe umarul meu ore intregi, faceam treaba cu ea pe umar sau pe cap...Of, am un gol in suflet. Daca as vedea ca e bine si ca s-a descurcat m-as mai linisti... Mi-e tare greu...
Fetitza ta adoptiva,asa cum e ea,cu pene,cioculetz si mutritza haioasa isi urmeaza calea si cu siguranta trimite un gand de iubire cu tot sufletelul ei curat catre cea care a vegheat-o atunci cand s-a aflat in nevoie.
Pastreaza in suflet bucuria pe care ti-a adus-o aceasta faptura minunata si stai linistita ca Dumnezeu are grija de ea!
Vechi 07.08.2010, 20:27:53
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de manu72 Vezi mesajul
Draga manu72,
stai linistita ca randunica ta se va descurca de minune, ba cred
ca le va povesti la suratele ei ca a vazut Raiul pe pamant. Nu
stiu ce-or crede suratele, dar cred c-o vor invidia, ba nu ca la
ele nu exista invidie ca la oameni, ma rog, o sa o puna sa le
ciripeasca de n-ori povestea ei. Si nu uita: viata inseamna jertfa,
iar jertfa e un salt imens in Viata (cu v mare). Iubirea transcede.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 10:52:51
manu72's Avatar
manu72 manu72 is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Fetitza ta adoptiva,asa cum e ea,cu pene,cioculetz si mutritza haioasa isi urmeaza calea si cu siguranta trimite un gand de iubire cu tot sufletelul ei curat catre cea care a vegheat-o atunci cand s-a aflat in nevoie.
Pastreaza in suflet bucuria pe care ti-a adus-o aceasta faptura minunata si stai linistita ca Dumnezeu are grija de ea!
Am sa o pastrez in suflet toata viata. Dumnezeu o va veghea si va avea grija de ea, de sufletelul ei pur. Sper sa se intoarca la primavara la geamul meu, sa reuseasca, ca este o luptatoare. De la inceput dorinta ei a fost sa traiasca. Prefer sa sufar eu si sa fie ea libera si fericita. Cum spuneai la inceput ,,heaven" ca natura a selectat dintre cei doi puiuti, sper ca ea care a fost mai puternica sa se descurce. Mi-a facut aceasta vara deosebita si de neuitat. Ce micuta era...Mi-e tare dor de ea!!!
Attached Images
File Type: jpg IMG_0630.jpg (22,3 KB, 6 views)
File Type: jpg 100_5442.jpg (25,7 KB, 6 views)
File Type: jpg 100_5466.jpg (24,9 KB, 7 views)
File Type: jpg DSCN0304.jpg (59,0 KB, 6 views)
File Type: jpg DSCN0308.jpg (32,7 KB, 6 views)
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 11:08:14
manu72's Avatar
manu72 manu72 is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Draga manu72,
stai linistita ca randunica ta se va descurca de minune, ba cred
ca le va povesti la suratele ei ca a vazut Raiul pe pamant. Nu
stiu ce-or crede suratele, dar cred c-o vor invidia, ba nu ca la
ele nu exista invidie ca la oameni, ma rog, o sa o puna sa le
ciripeasca de n-ori povestea ei. Si nu uita: viata inseamna jertfa,
iar jertfa e un salt imens in Viata (cu v mare). Iubirea transcede.
Mesajele voastre imi dau putere si speranta ca totul este bine pentru ea. Cel mai greu mi-e dimineata cand stiam ca ea ma trezea cu piuitul ei. Imi lipseste si o caut mereu pe cer. A fost o luna jumatate deosebit de frumoasa si de neuitat. Sper sa povesteasca suratelor ca la mine i-a fost bine, iar Dumnezeu sa-i dea putere sa se descurce. Asa e ...ele nu stiu decat sa iubeasca. Of, ce dor mi-e de ea!!!
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 11:42:26
wally1 wally1 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.03.2010
Locație: W-EUROPE
Smile Si mie

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Mie nu-mi plac pisicile. Și nici câinii. Poate în alte condiții, mă refer la casă cu curte, aș avea, dar... în casă cu mine- nu! [/COLOR]
[COLOR=green]Și totuși, iată că și o pisică e bună la casa omului...[/COLOR]

[COLOR=green]Pisica terapeut[/COLOR]

[COLOR=green]De curand, am citit despre Tom-motanul terapeut si cele citite in acel articol mi-au amintit de o intamplare petrecuta nu cu mult timp in urma.[/COLOR]
[COLOR=green]Eu am spondiloza si, la schimbare de vreme sau anotimp, ma doare dupa cap, la ceafa. In vreo cateva randuri, in astfel de momente, s-a intamplat sa merg in vizita la prietena mea, Emilia care avea, nu de mult timp, o pisica. [/COLOR]

[COLOR=green]Nici una, nici doua, cum ma asezam pe pat sau pe fotoliu, pisica se aseza la mine dupa ceafa si statea acolo ca hipnotizata, nici nu torcea, nici nu respira, nici nu se misca. Emilia stia ca mie nu-mi plac pisicile, dar nu spuneam nimic ca sa nu o supar. [/COLOR]

[COLOR=green]Asa se face ca intr-o atare situatie, prietena mea a facut o criza de gelozie: de ce pisica trage la mine, ce-i fac eu, cand ea este cea care-o hraneste, o ingrijeste, o iubeste?... [/COLOR]

[COLOR=green]Nici eu, nici Emilia nu stiam ca pisica, de fapt, imi facea terapie. Si-apoi, Emi nu avea spondiloza...[/COLOR]

[COLOR=green]Intamplarea am povestit-o, în mai multe rânduri, pentru ridicolul ei, sa strici o prietenie pentru o pisica, si mi s-a mai spus ca pisica simte/detectează locul afectat/bolnav si incerca sa amelioreze durerea. [/COLOR]

[COLOR=green]Acum, dupa ce am citit acest articol, cred ca si o pisica e buna pe langa casa omului...[/COLOR]
Si mie imi plac animalele, am avut un caine si un pisic, dar le-am dat, am fost nevoit, dar acum am un pisoi si e frumos tare, i-am facut un loc al lui unde sa se joace, si ma simte atunci cand ma doare ceva e numai pe langa mine.Il iubesc mult de tot.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O primavara minunata! heaven Generalitati 21 08.03.2015 22:59:56
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
O minune minunata! icamilin Intamplari adevarate 3 27.09.2010 11:23:12
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11