![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Interesant cum SUA nu este deacord ca unele state sa detina arme nucleare in timp ce ei sprijina Israelul,care are atatea bombe atomice! Va iesi urat daca vor ataca Iranul. Iar in caz de atac nuclear al unei tari,e clar ca vor interveni si altele,caci efectele se vor simti,precum si starea de amenintare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa-ti mai adaug cite ceva INTERESANT. http://extratv.warnerbros.com/2010/0...ns_wedding.php Priveste cu cine s-a maritat Chelsea! si ai sa intelegi ceva important despre america Stii cu cine au voie sa se insoare baietii la acest nivel? Oare care crezi ca este asa din familionul Clin(g)tonilor? |
|
||||
|
||||
![]()
Da,stiu despre acea casatorie. Ce e cu asta? Sincer nu ma pricep si nu inteleg ce vrei sa spui.
Daca te referi ca SUA sprijina Israelul,asta stiu. De aceea Iranul a dat acea replica spunand ca ei sprijina un stat cu sute de bombe atomica (Israel) iar cu Iranul nu sunt deacord sa inceapa un program nuclear. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce-i cu el? Ca e evreu,stiu asta. Altceva?
PS ii plang de mila,la cat de "frumoasa" e fata lu' Clinton :)) |
|
|||
|
|||
![]()
traiasca in veci aceasta unica putere mondiala, care fereste globul de conflagratii si razboaie, instaurand pax americana !
iar pe noi ne fereste de vecini rai si ticalosi care nu ar pregeta in lipsa jandarmului mondial, sa rupa transilavnia de romania,in 24 de ore, armata romana fiind o gluma in fata determinarii si urii lor de secole ! america e o putere cu bun simt, si masura,si care nu vrea sa faca rau la nimeni ! |
|
|||
|
|||
![]()
:))) .........
|
|
|||
|
|||
![]()
De data asta e altceva,interesele rusesti sunt atat de puternice incat acum nu vor mai da nici un pas inapoi.Ei vor apara indirect si din toate puterile Iranul de SUA si Israel.Multe din ultimele inovatii rusesti in materie de autoaparare,in principal aeriana sunt deja acolo,toata lumea stie ca Rusia a dat vandut deja Iranului celebrul sistem S-300.Iar cea mai perfida si poate cea mai eficienta arma ruseasca,sistemul club-k care e mai exact un complex de rachete cu o putere de distrugere fantastica,ce poate fi ascuns aproape oriunde,intr-un tir,un vagon de tren,un container de transport pe un vapor(modificate,bineinteles),toate vehicule civile,in felul asta se pot apropia fara probleme,si imposibil de detectat de orice complex inamic,iar cand sunt lansate,e deja prea tarziu pentru a fi interceptate,nu se mai poate face nimic.Iar puterea lor de foc conform tuturor surselor militare,este ca o singura racheta poate distruge un portavion.Imaginati-va zeci (sau sute) de astfel de sisteme ascunse in zeci de trenuri,nave civile de transport,tiruri.Toate,patruland in jurul posibilei viitoare zone de razboi (in cazul asta fiind Iranul).Oare ar risca americanii asa ceva...? Nu cred.
Nu cred ca va fi vreun atac asupra Iranului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai poti ascunde nici un virf de ac decit poate sub pamint. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impotriva Halloween-ului | C.tin | Vrajitoria | 37 | 01.03.2017 12:56:53 |
Esti pregatit? | vultur77 | Generalitati | 1 | 23.11.2011 00:29:41 |
ATAC CNSAS impotriva Bisericii- Comunicat de Presa | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 25 | 26.01.2011 09:47:49 |
Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru | giovaninnaa | Generalitati | 14 | 21.05.2009 13:16:20 |
|