Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2010, 07:31:19
gheorghie's Avatar
gheorghie gheorghie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Basarabia/Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Si mai tare.
mah, imi place atitudinea ta :))
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 13:59:07
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Interesant cum SUA nu este deacord ca unele state sa detina arme nucleare in timp ce ei sprijina Israelul,care are atatea bombe atomice! Va iesi urat daca vor ataca Iranul. Iar in caz de atac nuclear al unei tari,e clar ca vor interveni si altele,caci efectele se vor simti,precum si starea de amenintare.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 18:39:24
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Interesant cum SUA nu este deacord ca unele state sa detina arme nucleare in timp ce ei sprijina Israelul.

Hai sa-ti mai adaug cite ceva INTERESANT.
http://extratv.warnerbros.com/2010/0...ns_wedding.php

Priveste cu cine s-a maritat Chelsea! si ai sa intelegi ceva important despre america

Stii cu cine au voie sa se insoare baietii la acest nivel?
Oare care crezi ca este asa din familionul Clin(g)tonilor?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 20:16:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Da,stiu despre acea casatorie. Ce e cu asta? Sincer nu ma pricep si nu inteleg ce vrei sa spui.

Daca te referi ca SUA sprijina Israelul,asta stiu. De aceea Iranul a dat acea replica spunand ca ei sprijina un stat cu sute de bombe atomica (Israel) iar cu Iranul nu sunt deacord sa inceapa un program nuclear.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 20:36:07
Banned

Implicit

Citat:
Da,stiu despre acea casatorie. Ce e cu asta? Sincer nu ma pricep si nu inteleg ce vrei sa spui.

Daca te referi ca SUA sprijina Israelul,asta stiu. De aceea Iranul a dat acea replica spunand ca ei sprijina un stat cu sute de bombe atomica (Israel) iar cu Iranul nu sunt deacord sa inceapa un program nuclear.
Nu te-ai uitat unde trebuie. Uite-te pe capatina mirelui!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 20:52:47
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Ce-i cu el? Ca e evreu,stiu asta. Altceva?

PS ii plang de mila,la cat de "frumoasa" e fata lu' Clinton :))
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 21:09:16
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit vivat america !

traiasca in veci aceasta unica putere mondiala, care fereste globul de conflagratii si razboaie, instaurand pax americana !
iar pe noi ne fereste de vecini rai si ticalosi care nu ar pregeta in lipsa jandarmului mondial, sa rupa transilavnia de romania,in 24 de ore, armata romana fiind o gluma in fata determinarii si urii lor de secole !
america e o putere cu bun simt, si masura,si care nu vrea sa faca rau la nimeni !
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 21:12:30
Banned

Implicit

Citat:
Ce-i cu el? Ca e evreu,stiu asta. Altceva?

PS ii plang de mila,la cat de "frumoasa" e fata lu' Clinton :))
:))) .........
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 22:30:20
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

De data asta e altceva,interesele rusesti sunt atat de puternice incat acum nu vor mai da nici un pas inapoi.Ei vor apara indirect si din toate puterile Iranul de SUA si Israel.Multe din ultimele inovatii rusesti in materie de autoaparare,in principal aeriana sunt deja acolo,toata lumea stie ca Rusia a dat vandut deja Iranului celebrul sistem S-300.Iar cea mai perfida si poate cea mai eficienta arma ruseasca,sistemul club-k care e mai exact un complex de rachete cu o putere de distrugere fantastica,ce poate fi ascuns aproape oriunde,intr-un tir,un vagon de tren,un container de transport pe un vapor(modificate,bineinteles),toate vehicule civile,in felul asta se pot apropia fara probleme,si imposibil de detectat de orice complex inamic,iar cand sunt lansate,e deja prea tarziu pentru a fi interceptate,nu se mai poate face nimic.Iar puterea lor de foc conform tuturor surselor militare,este ca o singura racheta poate distruge un portavion.Imaginati-va zeci (sau sute) de astfel de sisteme ascunse in zeci de trenuri,nave civile de transport,tiruri.Toate,patruland in jurul posibilei viitoare zone de razboi (in cazul asta fiind Iranul).Oare ar risca americanii asa ceva...? Nu cred.
Nu cred ca va fi vreun atac asupra Iranului.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 22:38:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
De data asta e altceva,interesele rusesti sunt atat de puternice incat acum nu vor mai da nici un pas inapoi.Ei vor apara indirect si din toate puterile Iranul de SUA si Israel.Multe din ultimele inovatii rusesti in materie de autoaparare,in principal aeriana sunt deja acolo,toata lumea stie ca Rusia a dat vandut deja Iranului celebrul sistem S-300.Iar cea mai perfida si poate cea mai eficienta arma ruseasca,sistemul club-k care e mai exact un complex de rachete cu o putere de distrugere fantastica,ce poate fi ascuns aproape oriunde,intr-un tir,un vagon de tren,un container de transport pe un vapor(modificate,bineinteles),toate vehicule civile,in felul asta se pot apropia fara probleme,si imposibil de detectat de orice complex inamic,iar cand sunt lansate,e deja prea tarziu pentru a fi interceptate,nu se mai poate face nimic.Iar puterea lor de foc conform tuturor surselor militare,este ca o singura racheta poate distruge un portavion.Imaginati-va zeci (sau sute) de astfel de sisteme ascunse in zeci de trenuri,nave civile de transport,tiruri.Toate,patruland in jurul posibilei viitoare zone de razboi (in cazul asta fiind Iranul).Oare ar risca americanii asa ceva...? Nu cred.
Nu cred ca va fi vreun atac asupra Iranului.
Nici eu nu cred, iar in ceea ce priveste ascunzisurile, nu prea mai tine Gabriel, vezi si tu ca daca noi ne putem duce cu google earth pina-n gardul vecinului observind orice detaliu, itit dai seama cit de mult se pot apropia satelitii spioni ai amindurora IN TIMP REAL.
Nu mai poti ascunde nici un virf de ac decit poate sub pamint.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 12:56:53
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
ATAC CNSAS impotriva Bisericii- Comunicat de Presa cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 25 26.01.2011 09:47:49
Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru giovaninnaa Generalitati 14 21.05.2009 13:16:20