|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pentru a intelege mai bine recomand documetarul "The origin of the evil" (originea diavolului). Explica foarte bine aceste lucruri,e pe intelesul tuturor.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Raoul,unde pot gasi acest documentar?

__________________ Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu ai pentru ce. Astept opiniile voastre cu privire la acest documentar.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu-mi place documentarul. Are niste scene mult prea copilaresti: ingeri care se lupta cu sabii gen "razboiul stelelor", ingeroaice (cu toate ca ingerii n-au sex) iar lucifer, care cica era cel mai frumos inger, arata naspa. Ca sa mai adaug ca e facut de adventisti.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu te supara. Eu critic doar producatorii documentarului. Prea mult bling bling pentru un documentar de spiritualitate.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Sunt deacord ca reprezentarea nu e tocmai ok,insa eu ma refeream la esenta. Explica toate lucrurile destul de bine. I-am aratat documentarul si unui calugar si i-a placut,dar a facut aceeasi remarca,referitor la Lucifer. Si anume ca dupa ce a cazut si a devenit diavol arata prea frumos,trebuia sa fie negru. Eh,asta este. Doar nu sustin ca in cer e ca in acel documentar,normal ca e SF,insa ne putem forma o idee despre cum au decurs lucrurile. Scenariile e pentru a intelege mai bine,nicidecum nu au urmarit perfectiunea,era cu neputinta. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

daca nu era Eva nu eram nici eu ,nici mama nici tu,nici mama ta...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

foarte adanca gandire, fata intreba altceva...
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Treptele pacatului ! | cristiboss56 | Pocainta | 2 | 01.03.2013 22:31:33 | 
| de ce trebuie sa platim toti pt pacatul Evei? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 12 | 18.10.2011 19:59:08 | 
| De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? | RusuDenisaFelicia | Intrebari utilizatori | 4 | 15.05.2010 22:56:46 | 
|  |