![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Adevarul este ca si Iisus Hristos le-a vorbit si le vorbeste multora cu dragoste divina pana in ziua de azi, insa sunt foarte multi care nu vor sa Il asculte si vor sa isi faca viata numai dupa voia lor !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si anume chemarea Domnului ,care este una si aceeiasi pentru toti .Chemarea sa este obiectiva,una si aceeasi pentru toti. Daca o urmam sau nu,o cunoastem sau nu,este alegerea noastra subiectiva. Si am mai putea avea in comun,foarte simplu,dragostea care sa o avem unii fata de altii,conform chemarii Mantuitorului.Dar dragoste din aceea exprimata prin modul de a vorbi,si nu prin a face concesii de credinta.Caci orcum credinta nu e ceva negociabil. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca Dumnezeu ne iubeste pe toti cu o dragoste fara seaman,chiar daca credinta si actiunea noastra ar fi ratacita si in afara caii trasate tot de El prin Duhul de-a lungul Traditiei noastre.
El iubeste deopotriva ortodoxi si protestanti,chiar daca doar primii ar fi,(unii dintre ei) pe calea mantuirii. Mai ales ca vede ravna protestantilor pentru a apara Cuvantul sau,cu toate ca nu au priceperea si desavarsirea care o da doar Duhul. Si de fapt nu noua ne-a dat Dumnezeu priceperea duhovniceasca,ci sfintilor i parinti,si pentru ei suntem iubiti si incurajati si noi. Si pana sa ajungem sa fim judecati dupa lucrurile duhovnicesti ,sa nu ne impotmolim la lucrurile omenesti,fiind prea curajosi in a jigni pe aproapele nostru,pentru care Dumnezeu sufera in ceruri,indiferent cat de ratacit ar fi acesta.Si indiferent cat de rau intentionat si agresiv ar fi cu credinta noastra.Caci nu cuvintele vor apara credinta noastra de atacul sectarilor,ci implinirea acestora in viata noastra,si puterea exemplului dragostei ,care nu poate fi ascunsa.Dupa cum e scris: "dati vrasmasilor vostri un pahar cu apa,si Eu voi gramadi carbuni aprinsi pe capul lor" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ceea ce priveste cui da Dumnezeu priceperea duhovniceasca, pot sa iti spun ca descoperiri prin Duhul Sfant nu da si nu a dat Dumnezeu doar marilor sfinti sau marilor sfinti parinti, ci a dat si da si altor credinciosi, in fara sfintilor si a parintilor, daca au cerut cu credinta tare si Dumnezeu a socotit ca pot sa fie vrednici de experiente duhovnicesti mai inalte. Nu de alta, dar nici experientele de la Duhul Sfant nu le poate avea oricine, ci trebuie o anumita pregatire, asceza, inaintarea pe calea virtutilor, precum si un "material" duhovnicesc corespunzator. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stii ca te intrebasem candva „de unde atatea minciuni si atata ura in inima ta?”. Acuma insa m-am prins. M-ai luminat cu un singur cuvant. Deci... tu ai un angajament sa deversezi gunoaie pe forum? Ahaa... Situatia e chiar mai bine decat ma gandeam. Pareai o mutatie genetica in lumea crestina dar se pare ca, cel mai probabil, ai o inima mai buna decat ceea ce razbate din postarile tale. Dar, ce sa-i faci, angajamentul e angajament...:)) Last edited by penticostalulmantuibil; 02.08.2010 at 12:26:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Duhul" sectarilor penticostali http://www.youtube.com/watch?v=VgrXG_4oewA http://www.youtube.com/watch?v=1-R5L...eature=related "Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut ? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." (Matei 7, 21-23) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ce priveste citatul din Matei, ma amuza de cate ori il vad aruncat de colo colo, fara ca celui care-l foloseste sa-i treaca prin cap ca poate chiar el este cel la care se refera. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|