Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2010, 00:48:24
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
In continuare ma faci sa rad te dai mare filozof,dar te contrazici singur,in continuare esti penibil.
Mai citeste inca o data ce ai scris mai sus si dupa aia ce ai scris aici si o sa te vezi cat de mult te contrazici,te faci de ras.
Daca ai fi citit vreodata Biblia,ai fi vazut ca omul nu s-a rusinat,ci s-a temut de pedeapsa lui Dumnezeu.Chiar tu dai citatul din Biblie,si mai apoi tot tu il interpretezi aiurea.A te teme nu e totula cu a regreta,a-ti parea rau,sau tu nu cunosti termenii.Si tot de las ce este,omul a aruncat vina pe femeie,si ea,la randul ei pe sarpe.Asta ti se pare tie dovada de regret sau de lasitate si prostie???
Iar pe langa teama,omului i-a fost si RUSINE sa nu-l vada Dumnezeu imbracat,unde vezi tu aici vreo dovada de sfiala si regret...? Eu nu vad.

Sfatul meu pentru tine: TE ROG, pune mana si citeste Biblia,dar cu atentie si responsabilitate.
Merita,sa stii....
Asa, eu ti-am spus ca in simplul fapt ca constientizezi o greseala e o dovada de smerenie. Numai cugetul smerit e capabil de o astfel de cunostinta; sa spui: am gresit. Ti se pare ca satana a recunoscut vreodata ca a gresit in fata lui Dumnezeu? El inca e de aceeasi parare cum ca trebuie sa fie deasupra lui Dumnezeu. Pe cand omul nu s-a bucurat ca a ajuns sa cunoasca binele si raul.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 20:53:52
Viata mea Daiana Morala Crestina 6 29.10.2011 12:04:57
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 09.12.2010 00:54:23
cum e viata....... simi Generalitati 7 08.07.2008 22:34:17
viata monahala irinarel Generalitati 11 20.03.2008 17:35:25