28.07.2010, 22:21:04
|
Member
|
|
Data înregistrării: 26.07.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
De tine cred ca a avut grija satana prin intermediul proorocilor si cristosilor sai mincinosi !! Duhul Adevarului te conduce la adevar, nu la amagirile si ereziile sectarilor !! Imi pare rau pentru tine, degeaba imi vii cu versete biblice !! Cand Hristos vorbea despre cristosii mincinosi, tocmai de aia si i-a numit asa pentru ca ei aveau sa vina sa propovaduiasca chiar pe "Hristos" !! "Hristosul" propaganduit de sectarii eretici nu este adevaratul Hristos, ci un surogat de Hristos pentru ca asta i-a invatat satana pe cristosii mincinosi ! Deci, neprietene, habar nu ai despre Ortodoxie, iar faptul ca ai ales sa fugi intr-o secta este dovada evidenta ca nu esti calauzit de Duhul Adevarului !! Chiar si satana te poate indemna la o falsa pocainta, cum se poate vedea la multi "pocaiti", insa aceasta falsa pocainta nu are nimic in legatura cu adevarat pocainta, adevarat metanoia, pe langa care este doar un surogat mincinos, un substitut pentru cei inselati la cuget de amagirea sectara !
Bai sectarule, nu trebuie sa ma crezi pe mine, ci crede-L pe Iisus Hristos, si crede-L pe Duhul Sfant !! Iar comportamentul meu este foarte firesc ca doar nu te-oi lasa pe tine sectarule sa vii la mine in casa sa imi faci propaganda ta eretica si mincinoasa !! Drept cine ma iei ? Dumnezeu ne-a invatat sa scoatem raul din mijlocul nostru, iar in acest caz raul (pe langa greselile mele care ma privesc pe mine) este propaganda ta mincinoasa si eretica !! Apropo, ce-ar fi sa imi spui din ce secta esti ??
|
Sti care e diferenta intre secta si cult?Ortodocsi isi fac singur rau ,vorbiti cu dispret de pocaiti si asta e o dovada de invidie ,daca gresec nu asa demonstrezi ca au gresit .As dori si eu sa imi raspunda si mie cineva daca se poate .Cu ce sunt pocaiti (penticostali si baptisti)ca martori stiu ca nu cred in iad etc. diferiti de ortodocsi si de ce sunt eretici.
|