Domnule Kesarion,
văd că știi că e de la satana și știi ce e logica și știi că scrie la manualul de sectologie că toți sunt sectanți și eretici și numai tu nu... păi cine crezi că a scris manualul și l-a pus în practică și cu ce scop? Păi nu ți-am zis că s-au corcit cu lucsifer și cu antichrist?
De ce îi urăști pe cei din Vechiul că Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu nu i-a urât. El a trimis pe ucenici în toată gLumea să meargă primadată la oile cele căzute ale Casei lui Israel, căci erau fără Credință... deci i-a iubit și nu i-a urât dacă din o mie de Creștinii a rămas doar cu 10, nu i-a urât pe cei 990 care n-au priceput și n-au crezut ci i-a părut rău de ei și după ei...
Tu de ce ai devenit milițian? Ți-a încălcat teritoriul? Păi a Domnului este tot pămîntul... tu ai crezut că e a lui nenea doar pentru că și-a zis el că este ortodox? Păi nenea a dorit mărirea sa și de aia s-a scris manualul ăla de sectologie și de eretică, pentru ca să aibă cu ce acuza inqqqiziția lui lucsifer.
Deci dragul meu, eu știu ce e aia logica, dar tu nu știi ce e aia ispispita! Dacă ai judecat, dacă ai osândit, ai căzut! Nu te-a durut fiindcă nici n-ai știut c-ai căzut... că ți-a acoperit ochii doi draci și două satane și doi arhiconi.
Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 19:04:10.
|