Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2010, 16:42:38
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Bai sectarule, vezi-ti de lungul nasului cu amenintari dintr-astea sectaresti, ca astea tin numai la fraierii vostri care va urmeaza in sectele voastre anatematizate !! Tu cu cine ai impresia ca ai venit sa discuti bai nesimtitule ?! Ai impresia ca trebuie sa iti suportam propaganda ta sectara pe forum ortodox ? Bai sectarule, daca altii pot sa fie crestini buni in Biserica Ortodoxa, iar tu nu ai putut sa fii, asta inseamna ca este vina ta , nu a altora ! Du-te si abureste-i cu propaganda ta sectara mincinoasa si diavoleasca de cristos mincinos pe mascaricii si aplaudacii tai din secta ta si lasa-ne pe noi cu Domnul Hristos si cu Sfanta Lui Biserica !! Ti-am mai explicat odata ca ritualurile voastre lipsite de orice putere harica de sfintire nu au nici o legatura cu sfintele taine ale Bisericii, si ca "botezul" vostru nu este botez pentru ca voi nu aveti Duhul Sfant ci duhul mincinos al satanei !! Asa ca tu pocaieste-te de toata erezia si minciuna diavoleasca in care traiesti si careia ii mai faci si propaganda sectara, ca altfel ai sa arzi in focurile iadului cu biblia in mana !!
eu m-am pocait prietene, din fericire. Si-a facut Domnul mila de mine si mi-a aratat Adevarul care m-a facut liber.Or fi si crestini in BO dar multi nu sunt. E vina lor?Partial da, dar nu numai a lor.
Duhul Sfant se vede dupa roadele pe care le aduce cineva, asa cum regasesti in Galateni cap 5:
Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credința,
Blândețea, înfrânarea, curăția; împotriva unora ca acestea nu este lege.
Iar cei ce sunt ai lui Hristos Iisus și-au răstignit trupul împreună cu patimile și cu poftele.

Domnul sa aiba mila de tine, ca fara o schimbare in viata ta nu-l vei vedea pe Dumnezeu decat la judecata.Intelegi ce vreau sa spun cred...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 63 23.06.2012 15:50:29
Un preot din Focsani a fost injunghiat Simply_me Preotul 23 19.06.2012 17:54:57
Ion Creanga - preot ortodox maria32 Generalitati 4 11.06.2010 00:02:09