![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi a murit in casa, medicul i-a constat decesul, niste vecini l-au spalat si imbracat si cand am adus sicriul l-au asezat in el. Dupa cateva ore ne-am trezit cu el schimbat...dar, eu sunt un om realist nu ma imbat cu apa rece...nu incep acum sa-mi fac singura impresii... Eu stiu exact ce s-a intamplat si nu ma refer ca acum e un sfant...pentru mine nu schimbarea lui a fost atat de vrednica de luat in seama, ci ceea ce s-a intamplat dupa... In rest Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aibe in Imparatia Lui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cand am spus ca stiu ce s-a intamplat, la imbalsamat m-am gandit...probabil ca acea culoare si alungirea buzelor sub forma unui zambet a fost efectul imbalsamarii...dar rezolvarea tuturor problemelor pentru mine chiar a fost mila si mana lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
...Poate ca are vreo semnificatie faptul ca a murit intr o zi de sarbatoare, cum as vrea sa inteleg cum de s a brodit moartea Ceausestilor in aceasi sarbatoare, si cam ce poate insemna...
...Ca sa nu ma gandesc la cazurile de moarte aparenta !?!...care se pare ca au fost destule.... No, ca i bine de ei, ca le arde de zambete, ca mie nu mi prea mai arde dupa ce am aflat ca s vremuri grele de ne asteapta, si stau tare prost la capitolul despatimire si altele... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muntele Athos | geo.nektarios | Calugarul | 34 | 03.07.2013 16:41:20 |
Muntele athos | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 18.09.2012 15:50:00 |
Muntele Athos | sunsray | Generalitati | 15 | 21.03.2010 23:40:54 |
Pelerinaj la Muntele Athos | BogdanF2 | Generalitati | 7 | 08.11.2008 20:21:24 |
|