![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o verisoara , devenita informatoare in anii 90..Manifesta cam aceleasi sindroame, cumva atenuate, dar de-a lungul timpului a transpirat amenintari si atitudini consacrate de lumea turnatorilor.
Nu-i poti intoarce la credinta prin mijloace rationale, prin discutii, etc. Numai prin rugaciune...Institutia aceasta , statutul de turnator , dependenta , toate acestea sunt dumnezeul lor si nu-l poti inlocui tu , in mod clasic, cu Hristos...Hristos nu-i palpabil pt ei; institutia cu foloasele necuvenite, cu relatiile, cu siguranta oferita, sunt palpabile ! Trebuiesc trecuti pe acatiste sa hotarasca Dumnezeu pt ei ! Sunt demonizati ! Sa-i ieratam pt ce ne fac, dar nu stiu daca putem face mai mult. Trebuie sa intelegi ca delatiunea nu mai este sanctionata de SRI...Vremurile sunt de vina. O amenintarea clasica "te aranjez" inseamna o minciuna, o delatiune care te vizeaza...Vei fi dat de periculos, trecut pe o lista si .......... |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, mai intai de toate trebuie sa mentionez ca nu am fost niciodata un prea bun crestin dar sunt credincios, nu prea am mers la biserica, nu prea am tinut post. Dar totusi am incercat intotdeauna sa fac ce e bine si sa fiu impacat cu mine si sufletul meu, eu cred intr-un Dumnezeu, care e mare si vede tot, e bun, atat de bun incat l-ar ierta si pe acest pacatos daca s-ar cai si si-ar schimba viata.
Vreau sa spun ca eu sunt verisorul lui Ionut, l-am cunoscut pe pacatosul de care vorbeste el, chiar am fost prieten cu acesta, poate chiar singurul sau prieten real, ma implora adesea sa ies cu el pentru ca nimeni nu vroia sa se aproprie de el. Eu am vazut in el un copil care a apucat-o pe cai gresite, am zis ca nu-i dracu chiar asa de negru si ca poate as putea sa-l ajut. Stiam de pe la cunostinte comune ca provine dintr-o familie rea, chiar am fost atentionat de un unchi care lucreaza in politie ca este un om periculos dar ca un fraier am ignorat si am incercat sa ma aproprii de el. Il vedeam deseori ca umbla cu baieti care pareau....homosexuali, n-am nimic cu homosexualii dar am incercat sa-i explic ca e totusi un pacat si ca Dumnezeu a dat femeia si barbatul nu barbat si barbat. N-a vrut sa inteleaga, si desi nu l-am presat in nici-un fel a reactionat foarte violent, chiar lovindu-ma desi eram prieteni. L-am iertat pentru ca imi era mila de el dar nu sunt sigur daca a meritat. Un lucru care m-a deranjat enorm, lucru care m-a facut sa ma indepartez de el, am auzit si chiar am fost martor la un incident......deseori dadea droguri la pustani ca sa-l lase sa-si faca de cap cu ei, unii din ei nu aveau nici 15 ani, vreaus a spun ca mi-a provocat asa o greata chiar daca oarecum il inteleg pentru ca mi-a povestit cum a fost abuzat in copilarie, si totusi el din toate persoanele ar trebui sa devina un om mai bun si sa nu abuzeze de copii. Nu stiu, cinstit nu stiu daca mai poate fi salvat dar desi mi-a facut rau mult parca e ceva in ochii lui, uitati-va si voi! ![]() Ce ziceti, are el figura de om rau? Chiar sa-l fi acaparat dracii de tot? Chiar nu mai poate fi salvat omul asta? ![]() Last edited by ChillyWilly; 22.07.2010 at 23:29:00. |
|
|||
|
|||
![]()
sa mute va rog cineva topicul asta intr-un loc unde il poate vedea mai multa lume , as vrea sa fiu sfatuit cum sa fac sa il ajut pe pacatosul asta , si sa scap si eu de amenintarile lui ...
|
|
||||
|
||||
![]()
oi fi eu prea circumspecta sau topicul asta miroase a bascalie?
|
|||
|
|||
![]()
Xosroviduxt
Soarta sufletului unui om nu mi se prea pare subiect de bascalie, poate n-am eu simtul umorului asa de dezvoltat cine stie. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar,"Soarta sufletului unui om" nu mi se pare nici mie subiect de bascalie,insa modul in care e expus aici si faptul ca e postata poza de mai sus(care apropo,are o doza serioasa de ironie)imi dau motive sa cred ca e inca unul din topicurile acelea facute de diversi indivizi gen Cuviosul Ilarie,Eugenia Petre etc ca sa ii mai intarate pe ortodocsi.
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul l-am pus tocmai ca sa subliniez anumite aspecte, poate ca a fost o greseala dar nu am intentionat sa fiu ironic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare cam gresita atitudinea ta, ca ai vrea sa l salvezi si sa l aduci la Dumnezeu, pentru ca atata timp cat cauti sa faci acest lucru avand mandrie, si poate alte pacate de care nu esti curatat, poti avea necazuri...si mare grija, ca din frica vor cadea multi, dupa spusele parintelui Arsenie Boca.
In cartea Intoarcerea la Hristos, Ioan Ianolide a avut parte de multe incercari si nu numai el, si cel mai probabil pentru ca nu avea smerenie... Chiar si unui aproape Sfant in viata, Mantuitorul ii cere ca alta data sa nu mai ii ceara sa mantuiasca un pagan inrait...nu este deloc in regula sa vrem noi sa facem minuni, chiar si impreuna... Atata timp cat nu urmezi invataturile Bisericii, esti chiar tu insuti pagan, si eu am fost pana nu demult, si mai fac si acum unele greseli, dar am ajuns sa aflu ca sufletul meu era insetat de invataturile Sfintilor Parinti. |
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca ai intentii asa de bune fata de un om,daca il denigrezi in felul acesta si ii postezi si fotografia.Lasa omul in pace,te-ai apucat tu acum sa salvezi lumea de pacatosi!Tu nu ai pacate de vrei sa le rezolvi pe ale altora?
|
|
|||
|
|||
![]()
Înafara rugăciunii nu-ți pot da alt sfat, că n-am reușit niciodată să aduc un om pe calea cea bună.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ma cu niste sfaturi , va rog . | iulian92 | Generalitati | 30 | 25.05.2011 15:18:26 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
|