![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu draga...eu nu menajez pe nimeni, nici macar pe mine. Teologia nu e joaca, hai sa mergem acolo ca tot se intra cu 5 si cu chiu cu vai o duc asa pana o termin, odata terminata cu patalamaua la mana vad eu cum fac si primesc hirotonia si gata uite-ma popa in nu stiu ce sat unde am eu grija sa fac numai ce-mi trece prin caciula...de ce sa fim bucurosi ca se duc baietii la Teologie daca nu au nici o legatura cu asta? Nu cantitatea conteaza, ci calitatea... Hai sa mearga toata lumea care merge la Biserica sa faca teologia si sa fie preoti...daca tot suntem credinciosi de ce sa nu si slujim??? Care-i problema?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pace intre oameni si buna voire.
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai ca a cerut o lamurire, dupa felul in care a cerut-o, eu i-am dat un sfat si cred ca a fost destul de amabil, caci puteam sa fiu si mai caustica...acum ca exista "credinciosi" asa buni ca voi care intelegeti printre randuri postarile sau care incercati sa ascundeti realitatea dupa usa, e alta problema si nu e problema mea...fiecare pana la urma avem dreptul la o parere.
Citat:
2. La urma urmei eu n-am nimic de obiectat daca pe tine te multumeste ca un duhovnic doar sa te asculte si tu sa pleci de la spovedanie daca nu mai rau, macar la fel cum te-ai dus...ca doar nu e mantuirea mea in joc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Buna ziua | savelmona | Umanitare | 6 | 30.12.2011 08:50:52 |
buna ziua | drexler_justin | Generalitati | 9 | 23.07.2010 21:08:15 |
buna ziua | sunsray | Preotul | 7 | 06.04.2010 12:35:19 |
Buna ziua | ditech22 | Generalitati | 22 | 14.02.2010 18:52:40 |
buna ziua... | militaru_diana | Vrajitoria | 11 | 07.11.2009 19:06:29 |
|