Citat:
În prealabil postat de Elesya
Da...de acord oarecum cu afirmatiile tale...Sta scris in Biblie ca Tatal Nostru a creat CERURILE si PAMANTUL...Au fost zamislite si alte lumi(afirmatie pe care am auzit-o in mai multe predici de ale preotilor pe parcursul vremii)....Ma intreb insa de ce la fel ca in filmele SF...tot ce provine din alte lumi trebuie musai sa fie rau si urat?! Oare nu ne-am obisnuit noi umanii sa ne socotim etalon al universului?! Au fost efectuate fotografii clar neprelucrate...s-au gasit in Marea Piramida cand s-au facut sapaturi foarte adanci butelii de leida datate ca avand o vechime de peste 2000 de ani, ori ele au fost inventate undeva prin anii'20...Sa contestam evidentul? E mai usor decat sa acceptam adevaruri? Oare sa ii fie teama cuiva ? De ce anume s-ar teme?
|
nu exista niciun extraterestru, suntem noi batjocoriti de satana, asta este.. in curand o sa aiba loc cea mai mare bascalie din istoria omenirii, in mijlocul careia o sa apara si antihrist si sa vezi atunci, toti cei care cred in extraterestrii, reancarnare, horoscoape, zodiace, spiritism, yoga, new age, toti vor fi usor inselati.. ca le va trimite Dumnezeu cum zice Sf Ap Pavel, dupa mintea lor inselaciune ca nu au crezut si nu au tinut invatatura cea dreapta si adevarata si o sa vedeti voi extraterestrii, ca nu iubiti invataturile simple si adevarate ci va delectati cu invataturi amagitoare si pieritoare de suflet.. Dumnezeu sa aiba mila de noi, dar si noi sa ne vedem inselaciunea si sa cerem mila Sa pentru ca mila Sa vindeca.. cin-si vede pacatele cat de cat, acela vede idea de extratetrestrii ca o facatura ,pe fata, o intelege si o defaima cu usurinta..dar mintea mandra ,care cauta aventuri si spectacole si straluciri siluminite , usor este amagite si pe buna dreptate.. arata-mi si mie preotul care a zis ca exista extraterestrii!astept! ca vad ca faci afirmatii.. preot care zice ca exista extraterestrii, hai, sa vedem, unul macar, numai unul!