![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am fumat și știu ce vorbesc! Eu am fost obez și știu ce vorbesc. Pentru biserică nu știu, pentru mine, obezitatea e păcat. Și de obezitate, eu am scăpat foarte ușor: am ținut posturile Bisericii (CANOANELE) și nu alte dezlegări "binevoitoare" de secol XX și secol XXI, dar nu cu scopul de-a slăbi. Am văzut doar că în doi ani de îndeplinire a îndatoririlor de creștin ce-mi în privința postului am ajuns de la peste 105 kg. la 80 kg. (mai mult sau mai puțin, nu mă cântăresc regulat; masa corporală nu-i problema prioritară; am exemplificat ca să nu folosesc iarăși pe alții, deși mai știu vreo doi). Nu spun că așa trebuie să facă un obez. Așa am făcut eu. Doamne ajută! P.S. A propos, am niște prieteni neoprotestanți (penticostali). Și ei postesc regulat de două ori pe săptămână: ajunează până după apusul soarelui (poate că d'aia mi's prieteni), adică nu mănâncă nimic fără a avea nici o prescripție "canonică" în privința postului. De ce facem "atâtea figuri", noi, ortocșii?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 23:29:47 |
| Ce nu avea Iașul ăsta...? | ben_gal | Intrebari utilizatori | 11 | 14.04.2010 12:08:49 |
| Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 18:03:11 |
| Vreau sa va impartasesc un vis | achimovjan | Generalitati | 57 | 14.07.2008 22:10:41 |
|
|