![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
User-ul "CalmDown" nu face parte din echipa de administrare a site-ului, dar mi-a placut cand am citit-o si am postat-o si la sectiunea "Pilda zilei".
|
|
|
|||
|
|||
|
ok multumesc de clarificare, dar este o pilda cam slabuta. monah insurat nu exista si nici divortul nu e crestinesc, right?
|
|
|
|||
|
|||
|
Acest monah era insurat cu Mandria, ceea ce nu este neobisnuit, caci ne insoteste pe toti, monahi sau mireni.
Iertare, admin, dar mi se pare cel putin ciudata aceasta interventie subita, intr-o chestiune absolut minora... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Spuneti-ne, va rog, userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului? Va multumesc anticipat pentru raspuns! |
|
|
||||
|
||||
|
nu, nu face parte. Nu exista o "echipa" de administrare a site-ului ci un singur om, din cate stiu. Angajat al companiei care detine site-ul. Ce legatura sa aibe un simplu membru cum este Melissa?
|
|||
|
|||
|
referitor la divort....cand vezi statisticile...2 din 3 cupluri divorteaza....te lasi pagubas...iti asumi o mare responsabilitate cu familia intr-o societate instabila....mai bine te apropii de Dumnezeu...nu se supara, poti trai si fara familie...
|
![]() |
| Tags |
| divort |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 20:01:38 |
| Divort... | culianul | Nunta | 51 | 09.08.2011 19:02:50 |
| Divort mai usor | fllorina | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 12.09.2008 19:28:24 |
| despre divort | fyr | Generalitati | 28 | 10.03.2008 23:55:07 |
| Povesti (1) | silverstar | Generalitati | 6 | 10.01.2007 00:11:55 |
|
|