![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Aici in bisericile grecesti mai mare dragul sa vezi credinciosii cum vin la slujba imbracati atit femeile cit si barbatii.Nu am vazut un grec cu blugi si cu tricou nici vorba de pantaloni scurti. Eu zic si barbatii sa se imbrace cu pantaloni si camasa vara si iarna cu sacou sau palton pardesiu. Aici romanii numai la petreceri se imbraca elegant isi pun pe ei ce au mai frumos si eu nu inteleg de ce la biserica le e tare greu sa se dichiseasca putin?
|
|||
|
|||
|
Citat:
...prefer slapii, blugii si mintea la Liturghie nu la linia pantalonului sau la ceara de pe masina |
|
|
|||
|
|||
|
slapii sunt considerati indecenti pt ca e lipsa de respect sa iti arati degetele de la picioare in anumite situatii, de ex la serviciu, la evenimente etc. de pantaloni scurti nici nu mai zic.
|
|
|
|||
|
|||
|
In picioarele goale te rogi cel mai bine. Sute de alte milioane, chiar miliarde de credinciosi de prin Asia si Extremul Orient se roaga desculti..deci stiu ei ceva
..iar eu la biserica nu sunt la serviciu ca doar nu-s preot..daca ar fi asa nici nu as da pe acolo :) |
|
|
|||
|
|||
|
andrei, te referi la asiatici crestini?ca asa, si yoga se practica cu picioarele goale.ba chiar si restul sporturilor din Asia(karate, etc.)
acei asiatici se rugau poate la alt dumnezeu din alta religie asiatica decat cea crestina.sincer, nu cred ca apare nicio schimbare daca te rogi descult. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
eu zic ca una e sa vii in picioarele goale si alta cu slapi in picioare, cu bermude sau sort mai lung si un maieu... Cand esti intr-o Comunitate, faci ce face Comunitatea, caci doar pentru asta vrei sa fii in cadrul ei...
Citat:
|
||||
|
||||
|
Nu in picioarele goale te rogi cel mai bine, ci atunci cand ai inima franta. Cred ca asa este cel mai potrivit sa intram in biserica.
|
|
|
|||
|
|||
|
Inima sa fie frinta, Costele, din motive reale nu inchipuite, doar ca asa TREBUIE si asa am auzit "ca se face" altfel pacatuiesti mintindu-te pe tine insusi!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma gandesc ca suntem egali in fata lui Dumnezeu asa ca probabil si femeile si barbatii trebuie sa fie imbracati decent in biserica, lasand la o parte vesnica lupta din societatea moderna dintre femei si barbati!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 221 | 11.11.2025 03:36:10 |
| femeia trebuie sa fie supusa barbatului ei? | ingerul_pazitor | Generalitati | 13 | 06.06.2023 10:59:04 |
| tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 16:47:33 |
| Sotia - piedica de mantuirea a barbatului? | Aghioritul | Generalitati | 12 | 05.07.2011 16:10:35 |
| Ziua barbatului | Dia20_diana | Generalitati | 15 | 12.05.2008 15:51:49 |
|
|