![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu ne zice când ceva este păcat măi omule! A fi părtaș la uciderea treptată a libertății BOR nu este doar dealul Patriarhiei. Ne-am nenoroci dacă ar fi așa. Ca să înțelegi matale, Biserica Ortodoxă Română nu este o instituție lumească așa cum sunt prostiile ăstea de partide. Ortocodșii alcătuiesc BOR-ul! Eu sunt BOR, eodor e BOR, toți credincioșii din România sunt din BOR. Iertare FiulRisipitor, dar am văzut că ai zis că ești din Germania. Diaconimea și preoțimea reprezintă doar o părticică foarte mică a Bisericii Ortodoxe Române. Dacă Sfântul Sinod nu va fi împotriva actelor cu cip.... atunci îmi pare rău să zic că nu va mai fi Sfânt.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai fi facut parte din BOR ai fi avut acces la hotaririle executive ale lui, ai fi avut reprezentare in consiliile sinodale...si s-ar fi simtit, si am fi si scapat de securistii infiltrati din tata-n fiu..., in schimb ti se spune in biserica pe SHLEAU, DIRECT, sa taci din gura, ca...vezi tu... ACOLO, NUMAI PREOTUL VORBESTE!..asa cum am auzit si simtit de multe ori prin biserici. Vehementa cu care esti trimis la plimbare de catre "unsii lui Dumnezeu" care sunt " net superiori omului prost din bobor" ,si care in multe cazuri numai unsi de Dumenzeu nu sunt, acesti fosti securisti analfabeti sau neamuri ale lor dar cu tupeu cit cuprinde..., aroganta care intrece chiar si tupeul conducatorilor de partide..asa ca nu mai vorbi aiurea! Last edited by andreicozia; 13.07.2010 at 18:43:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici o persoana, oricare ar fi ea, nu se poate substitui Sfantului Sinod. |
|
|||
|
|||
![]()
Actele cu cip nu reprezinta niciun pericol cu privire la integritatea persoanei. Ma mira ca voci din cadrul bisericii sustin contrariul. Nu sunt oamenii cu destule griji, mai lipsea una...
|
|
|||
|
|||
![]()
Binenteles ca nu, acestea fiind un raspuns la tehnologia avansata de furt de identitate. Cu atit mai mult noi care avem hotia in singe ar trebui sa militam pentru implementarea lor grabnica.
Ghiciti cine sunt hackerrii si hotii de parole si de carduri de prin bancomatele Canadei si SUA?................ .............. ............. ......... Rusii, romanii si bulgarii..astia sunt pe primul loc in stirile de furt al identitatii...atunci cind brusc te trezesti pe linia de credit cu un minus de vre-o 15 000$ |
|
|||
|
|||
![]()
Actele cu cip sunt un pas spre lepadare! Primindu-le te obosnuiesti cu anumite facilitati de care se vor lipsi cei care le refuza, iar apoi vine pecetea...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema mea personala de exemplu, in caz ca vreau pur si simplu sa dispar, este ca odata cu localizatorul GPS in piele(cip) neo-comunistii ma pot gasi si in gaura de sarpe...dar cu mintuirea nu are absolut nici o legatura, ea fiind interna nu externa...vorba aia s-au mintuit oameni care au fost torturati si lipsiti de libertate fizica in inchisori...deci nici o legatura. Cel mai mult ma mira atitudinea Par Iustin..dar banuiesc ca anumite grupuri fanatice il influienteaza sa faca afirmatiile astea profitind de batrinetea parintelui...saracul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, ia spune-mi, daca jucaria asta performanta e in stare sa-ti influenteze gandurile si nu te mai poti pocai si nici ruga, cum te mai mantuiesti? Nicio stapanire din nicio inchisoare n-a avut la dispozitie cipuri! Deci n-a avut un control total asupra omului. Prin acceptarea cipului, ii permiti stapanirii sa aiba un control total asupra ta. Cam asta e. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 11:47:41 |
Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 16.11.2008 21:30:35 |
|