![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nuu sunt de nici o religie ... am curajulsa-mi spun Liber cugetator ... dar tu ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci de ce ai pus Ortodox la religia ta ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
O fi sub acoperire, ca si multi altii de pe aici
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in prewoti si in cuvintele lor FARA CONTINUT ... Dar voi ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, noi credem in preotii nostri.
|
|||
|
|||
![]()
Daca credeti in preotii vostri , Cand a aparut soarele , inainte sau dupa asa zisa creaRE A PAMANTULUI ????
|
|
||||
|
||||
![]()
Jaffa, crew, zine tu...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 11:47:41 |
Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 16.11.2008 21:30:35 |
|