![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga heaven,
vin si eu cu o idee, macar atat sa fac pe langa efortul tau admirabil. Daca baiatul tot e talentat la poezii si povestiri, de ce n-ar fi angajat de un ziar (local?) sa publice acolo din poeziile sale sau mici povestiri din copilaria sa, sau reportaje de pe strada, ma rog, orice se cere in ziarul respectiv. Iar cu cazarea cred ca la o parohie ar fi mai bine si ar putea avea si al doilea salar lucrand si la acea parohie. Din pacate n-am relatii de niciun fel, mi-am simplificat viata la maxim si n-am mai pastrat nicio relatie in lumea "buna", asa ca, din pacate, nu te pot ajuta mai mult. Poate gasesti vreun reporter inimos care sa faca un pic de "valva" in Sinaia si sa sensibilizeze pe localnici. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU | dorinastoica14 | Generalitati | 560 | 15.11.2010 15:44:51 |
Muzica la manastirea Sinaia | Micky | Muzica Bisericeasca | 0 | 28.05.2007 14:09:31 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|