![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acesti bani donati, 30 de lei, sunt pentru STATUL ROMAN care vrea sa reconstruiasca drumurile si caile ferate afectate de inundatii. Azi sau maine ( cand imi baga salariul) am sa donez si pentru sinistrati. Eu cred ca cea mai bun lucru este sa cumpar faina, ulei, zahar caci bani nu stiu daca ajung, dar o sa donez si bani cu siguranta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta am vrut sa scot in evidenta, ca vrei sa faci ceva pentru tara si tara nu vrea :) Oricum subiectul este inchis pentru mine, am tras concluziile si de pe forum si din viata de zi cu zi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Simplul fapt ca ai venit sa trambitezi pe forum fapta ta "buna" (pt statul roman ... mai gandeste-te), ti-ai luat deja rasplata. Atat ai dorit, atat ai obtinut. Pe viitor, mai mult discernamant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ma faceti sa zambesc, multumesc inca odata tuturor fanilor si celor care ma acuza :))) Doamne ajuta. Topic inchis pentru mine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca ti-ai etalat faptele de marinimie ca sa-ti numeri fanii? Jalnic! Domnul sa-ti dea minte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi s-a parut ca are simt civic ,dar in acelasi timp naivitate ,cum sa dam bani unora ca sa aiba de unde fura ? Ei au averi nemasurate si gestioneaza tara asta ca pe propria lor mosie. Numai ca lumea nu se mai lasa pacalita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand faci o fapta buna, o faci in taina astfel incat sa uiti si tu insuti ca ai facut-o. 1. El a donat in vazul casierei care a reactionat potrivit universului ei la acel moment. De ce sa o judece, de ce sa o judecam. I s-a parut si ei foarte ciudat sa donezi bani unui stat care are in atributiile lui datoria de a sprijini, nu de a cersi de la cel caruia trebuie sa-i dea. 2. Vine si se plange pe forum ca uite ce fapta buna am facut eu si am fost luat de prost, cand de fapt a fost luat asa cum este. 3. Vrea sa fie aplaudat ( asta a propos de "fanii" la care facea referire). PS: putea dona bani pentru sinistrati in taina, strecurandu-i intr-o cutie a milei la una din Bisericile pe langa care trecea. Dar a dat si a semnat ca a dat. Cine are minte de priceput sa priceapa. Last edited by forfota; 08.07.2010 at 12:53:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lucrezi undeva intr-un colectiv mai numeros sau intr-o firma cu doi ,trei angajati? In asemenea situatii unde e mai multa lume se aduna bani ,nu spre slava fiecaruia ,se aduna exact cum s-ar aduna pentru ziua cuiva sau la o inmormantare ,nicidecum sa ne laudam. Am fost pusa si eu in situatia de a da bani si acesti bani s-au dat la vedere ,colegii nu au facut nici un secret despre sumele donate. El a cerut lamuriri ,te rog sa ma crezi nu mi se pare ca a fost spre lauda ,nu era vorba de un gest caritabil ci mai mult de spirit civic. In ziua de azi prea putini mai dau bani spre lauda ,mai ales daca ai bani putini. Cum adica "a fost luat de prost ,adica asa cum este" Cine citeste acest forum ce impresie isi face :"uite astia spun ca sunt crestini ,dar se jignesc intre ei"? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa faca crestinul zilelor noastre cand toate merg prost? | mela me | Pocainta | 54 | 19.03.2013 02:51:49 |
farse de prost gust | padrevicentiu | Generalitati | 3 | 13.12.2010 19:21:35 |
Ministerul cultelor l-au luat Ungurii | bmadalin | Generalitati | 48 | 30.12.2009 12:45:41 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
De luat aminte | Laurentiu | Generalitati | 10 | 12.06.2007 23:13:15 |
|