![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Botezul nu e totuna cu nasterea din nou. De ce multitudinea de oameni botezati nu traiesc dupa voia lui Dumnezeu?Daca ar fi nascuti din nou ar trebui sa traiasca pentru Dumnezeu si insa realitatea e cu totul alta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu la fel și aici. Asemănarea dintre cele două biserici este foarte mare. Au aproape toate punctele de credință comune, vorba topicului... |
|
|||
|
|||
![]()
Ati citat din Matei 22:32. Aici, Domnul Iisus Hristos vorbeste clar si raspicat despre invierea mortilor. Cititi versetul anterior ("Cat priveste invierea mortilor, oare n-ati citi ce vi s-a spus de Dumnezeu, cand zice:"- Matei 22:31).
Niciodata, Mantuitorul nu a vorbit despre fantome (suflete nemuritoare). Citat:
Cei doi (Ilie si Moise) ii prefigureaza, foarte frumos, pe cei care vor fi luati la cer atunci cand va reveni Mantuitorul. Ilie ii reprezinta pe cei care vor fi in viata iar Moise pe cei care au murit in Hristos si vor fi inviati pentru viata vesnica. Cele ce se vor intampla la revenirea Domnului Iisus Hristos este foarte frumos explicat de Sfantul Apostol Pavel in 1 Tesaloniceni 4:13-18. Inceputul acestui pasaj ne arata intentia Sfantului Apostol de a explica ce se intampla cu cei morti in Hristos: "Nu voim, fratilor, sa fiti in necunostinta despre cei ce au adormit" (1 Tesaloniceni 4:13). Mai departe, Apostolul Pavel limpezeste lucrurile. Merita crezut (desi, ceea ce spune nu convine adeptilor teoriei sufletelor nemuritoare). |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am impresia ca tu nu stii in ce pericol esti, acela de a crede ca le stii pe toate. Dincolo te felul in care unii iti raspund pe aici si pe care eu il dezaprob total, nu mi se pare in regula sa apari ca un fel de salvator care detine "adevarata" evanghelie si pe care altii nu au a inteles-o la fel de "bine" ca tine.
Ti-am pus cateva intrebari in urma cu cateva zile, nu era obligatoriu sa raspunzi, dar faptul ca le-ai evitat spune destule. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 22:32 Erau Avraam , Isaac si Iacov morti? De ce cand se intituleaza Dumnezeul celor vii da ca exemplu pe Avraam , Isaac si Iacov? Last edited by Danut7; 05.07.2010 at 20:03:53. Motiv: gramatica |
|
|||
|
|||
![]()
Daca te-ai fi oprit inainte de "spre deosebire de multi de pe aici", te-as fi apreciat sincer. Prietene Zorobabel, pocaieste-te si lasa declaratiile boombastice ca nu folosesc la nimic
|
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa spui ca Dumnezeu nu-i poate invia pe Avraam, Isaac si Iacov? Caci despre inviere ne vorbeste Domnul Iisus Hristos in pasajul mentionat de tine (nu despre fantomele lui Avraam, Isaac si Iacov).
|
|
|||
|
|||
![]()
Erau inviati Avraam , Isaac si Iacov?Cum de i-a dat exemplu ca vii Iisus?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu chiar nu tii seama de subiectul pe care-L trateaza Mantuitorul? Pentru tine, degeaba vorbeste EL despre inviere (lucru pe care-l afirma clar) ca tu tragi tot spre teoria cu fantomele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma dau in salvator, Hristos e salvatorul, dar cand vad multitudinea de atacuri fara nici un motiv imi dau seama ca oamenii astia sunt pierduti si nu-si dau seama. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|