Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2010, 01:30:14
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Se insista pe ideea cu cipul incat lumea numai cu asta isi va bate capul lasand celelalte lucruri la o parte. Faptu ca ai pasaport cu cip nu inseamna absolut nimic, trairea cu Dumnezeu conteaza ori nu cred ca un pasaport sau un buletin sau mai stiu eu ce poate strica relatia cu Dumnezeu.
Nu stiu de unde a aparut ideea asta ca semnul fiarei e un cip. Nu e nici pe departe asa, e vorba de un semn spiritual si nicidecum de un semn fizic.
Lumea face ce si cat poate, dar nu a spus nimeni sa uitam de celelalte probleme, ci sa fim atenti si la acest lucru.
Daca lumea considera ca pasaportul cu cip nu inseamna nimic, degeaba a primit toate informatiile. Nimic nou sub soare:
3.Și le-a grăit lor multe, în pilde, zicând: Iată a ieșit semănătorul să semene.
4.Și pe când semăna, unele semințe au căzut lângă drum și au venit păsările și le-au mâncat.
5.Altele au căzut pe loc pietros, unde n-aveau pământ mult și îndată au răsărit, că n-aveau pământ adânc;
6.Iar când s-a ivit soarele, s-au pălit de arșiță și, neavând rădăcină, s-au uscat.
7.Altele au căzut între spini, dar spinii au crescut și le-au înăbușit. (Matei 13)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Monahii - au venituri, asigurari, acte? sophia Calugarul 7 01.02.2013 23:02:50
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Mormint de la sfrsit de sec. XIX; cum il trec in mostenire ca nu am acte pe el. BalaurulPBC Generalitati 3 30.07.2009 23:00:48
Anatemele ca acte ale iubirii patinina34 Despre Biserica Ortodoxa in general 0 28.12.2008 00:40:09