![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
vad ca nu ai abordat destul de bine,iau eu fraza ta alt cumva Zorobabel te consideri pacatos?Da sau Nu? te consideri mantuit?Da sau Nu? ceilalti sa nu raspunda nici tu Scot. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
mantuit - DA |
|
|
||||
|
||||
|
oameni buni uitati rezultatul, ce credeti?
om mantuit si iertat cum? om mandru=fara spovedanie si impartasanie,asta un singur lucru omul nu are nevoie de Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu am de ce sa fiu mandru, ca nu prin puterile mele am fost mantuit ci prin puterea lui Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Orice comentariu e de prisos, hai sa ne ducem fiecare pe la casele noastre si sa ne vedem fiecare de mantuirea noastra, ca astia de pe-aici deja joaca'n alta liga, a mantuitilor.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
La ce-ti foloseste o religie care nu te mantuieste? Ce folos sa o urmezi? Ce folos sa te chinui atat pentru niste incertitudini? E in joc viata mea, trebuie sa merg la sigur.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La multi ani, apropo
|
|||
|
|||
|
ba pacatele mi le marturisesc, particip la cina Domnului. Numai ca eu nu considera ca participarea la cina te mantuie, ci credinta in Hristos. Vezi cazul lui Iuda despre care s-a tot discutat in topicul asta.
|
|
|
||||
|
||||
|
o ba da te mantuie,ce cand mori ce faci nu ceri sa te spovedesti si te impatasesti in care sa scapi de munca iadului.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|