![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si atentia scazuta ne facem sa cadem in pacatul maniei.
Usor e sa cedezi nervilor, dar greu sa repari dupa aia ce ai stricat.
|
||||
|
||||
![]()
In ultima perioada si eu am problema asta. Imi dau seama ca-mi lipseste relatia cu Dumnezeu. In acelasi timp, imi dau seama ca si stresul este de vina. Cam greu sa te abtii, cand toate sunt pe capul tau si nu prea ai persoane prin jur ca sa te ajute. Nu stiu, cred ca tine si de firea omului. N-am fost niciodata o persoana nesimtitoare (a nu se intelege nesimtita), din contra ma implic prea mult in tot ceea ce fac. Dau dovada de prea mult zel.
Si-asa ca orice ma afecteaza. Solutia o stiu: rugaciune si iar rugaciune. Inceputul e insa greu.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lipsa răbdării și a înțelegerii necesităților celuilalt,oboseala ,stresul poate și o suferință fizică pe care doar tu o cunoști și nu vrei să-i împovărezi pe cei din jur cu ea,te fac să simți că nu mai poți,că nimeni nu te îțelege și să ai crize de genul acesta. În momentele de furie(știu că e păcat mare)nu pot să mă rog! Ajută Doamne neputinței mele. |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca exista.Exista multe tratamente naturiste pentru nervi,pentru calmare.Mai este si ceaiul de tei si ceaiul''Antistres'' care ajuta foarte mult dar in primul rand este foarte folositoare RUGACIUNEA,POSTUL,VOINTA,CUGETAREA LA CELE SFINTE,CITIREA CARTILOR DESPRE CELE SFINTE etc.Daca nu ai vointa si iti propui sa nu mai faci si incerci si mai ales faci cateva demersuri duhovnicesti nu poti scapa de nervi.Doamne ajuta si multa sanatate si calm iti doresc!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce se poate face la nervi ? | Mirela0110 | Generalitati | 22 | 22.06.2010 14:36:51 |
"boli" fara vindecare?! | mona21 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 20.05.2008 11:39:20 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|