![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
frumos, dar a mai fost postat acest articol
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
n-am stiut, mi s-a parut interesant si cumva ma gandeam si la situatia tarii noastre, cu toate inundatiile etc. Multi se intreaba de ce ni se intampla si cred ca raspunsul il gasim in opinia acelei doamne.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum se pot trage multe invataminte din acest articol
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parerea unui naturist | mirela.b | Generalitati | 10 | 08.02.2012 08:49:31 |
Parerea unui prieten ! | ionion | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.10.2010 22:49:48 |
Parerea protestantilor despre Biserica Ortodoxa | danyel | Secte si culte | 12 | 27.01.2008 19:05:28 |
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii | morgoth78 | Eutanasia | 4 | 02.01.2008 22:59:03 |
|