![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine zice ca nu, minte. Tuturor ne e frica de moarte. Doar ca unii nascocesc zei in speranta unei alte vieti. Pentru ca, asa cum spuneau niste clasici in viata, "tot ce-ti doresti de la viata, intr-o viata, e alta viata."
Eu stiu ca timpul e limitat si de aceea incerc sa profit cat pot de timpul pe care-l mai am. Si suport frica asta fara "analgezice" de tipul D-zeu. Si uite asa tot la pariul lui Pascal ajungem! Daca D-zeu nu exista si voi credeti si asteptati mantuirea, chiar n-ati pierdut nimic? |
|
||||
|
||||
![]()
Gresit. Pentru un crestin (ortodox) nu exista moarte ci viata dupa viata.
"Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață. " Ioan 5,24 "Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. " Ioan 11,25 "Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig. Dacă însă a viețui în trup înseamnă a da roadă lucrului meu, nu știu ce voi alege. Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine; Dar este mai de folos pentru voi să zăbovesc în trup." Filipeni 1,21-24 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|