![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci este clar o salbatica, neandertala focoasa din moment ce NU O CUNOSTEA pina atunci ca fiind sor'-sa
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa cum ai observat Cain plecase din cadrul familiei. Ca stia sau nu ca e sora-sa e mai putin important de vreme ce atunci erau normale relatiile frate-sora.
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, oare chiar sa nu cunosti tu semnificatia eufemismului cu pricina?
Scuze, dar mi se pare ca doar te prefaci ca nu intelegi pasajul... :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Evident ca inteleg, insa refuz sa cred ca s-a insurat cu sora-sa...Eu unul CRED ca acesti oameni mai curatei care au aparut din neant(!, de care vorbesc toate culturile pamintului) s-au amestecat cu umanoizii salbatici existenti pe pamint sub forma de dobitoace fara creier, ca de fapt asta erau neandertalii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce mi se pare cel mai important aici este ca nu putem sa argumentam din Scripturi schimband intelesul termenilor. Mai ales cand stim semnificatia lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi si sa nu batem apa-n piua! Extrem de putini sunt teologi pe lumea asta. Probabil ii numeri pe degete! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca tot esti venit cu CTC-ul, ar trebui sa faci corecturi exacte. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci dupa tine atunci nu era pacat. ca asa vrei tu. insa apoi, brusc a fost considerat pacat. ca si cum daca il omor pe unul, inainte de a se da cele 10 porunci, e ok. Dupa, nu mai e ok. Cam ipocriti oamenii in ziua de azi. Si cand zic asta ma refer la cei ca tine sau cel caruia i-am raspuns pe aceeasi tema anterior.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu cine a avut Cain copii? | RaduIoan | Din Vechiul Testament | 18 | 14.06.2025 00:47:00 |
Cu cine a fost ROCOR in comuniune? | BogdanF2 | Botezul | 288 | 19.04.2010 22:35:45 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|