![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
exemplu cu alcoolicul, se referea nu la spus, ci oricat ai incerca, fara vointa lui, nu poti face mare lucru.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
sa sesize ce? ca e rost de malai? ca imi pot permite impertinenta de a agasa, jicni, insista, haitui oamenii punandu-l pe Isus ca pavaza? nu mi se pare crestineste. cred ca asta e diferenta dintre noi, voi nu va da-ti in laturi de la nimic, chipurile in numele Domnului.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
noapte buna.
|
|||
|
|||
|
Ia sa vedem ce iese...
Noapte buna!
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ti-e sila de gandirea sectara care spune ca Dumnezeu a zis sa propovaduim Evanghelia? ai o problema cu Dumnezeu atunci, ca El a poruncit asta. Nu mai da vina pe "sectari". Iti las niste versete din Romani sa meditezi la ele: "Căci: "Oricine va chema numele Domnului se va mântui". Dar cum vor chema numele Aceluia în Care încă n-au crezut? Și cum vor crede în Acela de Care n-au auzit? Și cum vor auzi, fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, de nu vor fi trimiși? Precum este scris: "Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc cele bune!" " |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa imi fac adepti pt ce? nici nu stii ce confesiune sunt. si in plus de asta ti-am zis tie sa faci ce fac si "sectarii" si anume sa vestesti Cuvantul lui Dumnezeu, asa cum faceau si apostolii. Nu ti-am zis sa vii la sectari ci sa aduci tu oameni la ortodoxie. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
crezi ca mai conteaza din ce secta esti? crezi ca daca esti penticostal si nu evanghelist, se rupe cerul in doua sau esti mai ortodox? Crezi in Maica Domnului, ii cinstesti pe Sfintii Parinti, ai citit Sfanta Traditie? pai care oameni sa-i aduc la ortodoxie? ca toti pe care-i stiu sunt ortodoxi si cativa sectari. cu ortodoxi am ce vorbi cu sectarii nu, ca nu avem multe in comun si ar trebui mereu sa vorbim la pereti si cum ziceam mi-s sila de prozelitism. n-am obiceiul sa bat la usile oamenilor si nici sa-i admonestez pe strada, tam-nesam. sper ca ma scutesti cu toata lumea moarta ca nu fac ca Apostolii.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|