![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
:))) da Cristi, adica noi ortodocsii il vedem intr-un fel iar la ei se manifesta altfel in functie de cum il vad cei de acolo, arabii il vad altfel prin Allah, oamenii de stiinta si marii intelectuali ca pe ceva abstract, puterea universala suprema, infinitul, samd si de la TOTI, indiferent de religie, Dumnezeu vrea sa devina mai buni mai darnici si mai iubitori, aceasta fiind cheia universala catre, in primul rind, CRESTEREA UNUI SUFLET si mai departe catre salvarea lui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
super! macar fa specificatia la confesiune, ca sa nu mai duci lumea in deruta. of, Doamne, of!!!
|
||||
|
||||
![]()
Si cand te gandesti ca unii ziceau ca bat campii..cu temelia lu' nou' ageu'...hm...
|
||||
|
||||
![]()
n-am prea inteles ce ai vrut sa zici...
|
||||
|
||||
![]()
Am plesnit un topic mai demult, in care imi dadeam cu parerea cum ca se naste sub nasu' lu' io, un nou ageu. Si, replica "taioasa" nu a intarziat sa apara : fugi d-le de aici, ai mancat de pe jos ori iti este rau ? m-a intrebat un vajnic forumist...acu intelegi unde am "batut" ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sti unele lucruri e important unde le spui, ca daca le spui intr-un loc neprilnic, chiar bune fiind, se intorc impotriva ta ca un bumerang.
|
|||
|
|||
![]()
Nu-mi vine sa cred ca IN FAPT aveti atita dispret si ura in suflete, insa daca sunteti intrebate sunteti toate numai miere, iubitoare de aproapele vostru. Sunt nespus de fericit ca m-am indepartat de aceasta mentalitate OBOSITOARE SI PLICTISITOARE si pot admira de exemplu o fresca bizantina pe peretele bisericii fara sa simt apasarea urii din suflet pentru toti cei care nu sunt ca ortodocsii. Ramineti linistite cu himerele voastre! De la atita greutate pe suflete se si intimpla atitea necazuri si mizerii in tara iar semenii isi bat joc unii de altii!
offff! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa vezi lucrurile clare, limpezi, in lumina invataturii sf scripturi si a sf parinti. a, iarta-ma, am uitat ca si pe ele le contesti... da,e adevarat, ca datorita pacatelor noastre se intampla cate se intampla. dar nu cred ca dincolo e lapte si miere si oamenii rabufnesc de iubire si bunatate. vezi ptr pacatele noastre patimim cate patimim....
|
|||
|
|||
![]()
Nu in totalitate, am mai mentionat.
Din pacate natia noastra , si altele de prin vecini, de sute de ani am fost dresati sa acceptam totul IN INTREGIME, fara sa cricnim si sa ne indoim de nimic. Asta reprezinta arma totala a celui care vrea sa manipuleze. O sa treaca la fel de multi ani ca sa ne ELIBERAM asa cum ne si vrea Hristos! Lectia tot de la El trebuie invatata( Hristos indepartindu-se de SABLOANE SI LEGI IUDAICE)........., dar din pacate noi nu de la El ne insusim cele bune ci din RASTALMACIRI ale alesilor!.......fiind in permanenta atentionati sub amenintarea pedepselor iadului sa nu care cumva sa pe PERMITEM TUPEUL de a citi de UNII SINGURI! Asta-i cea mai mare jignire adusa lui Dumnezeu. Last edited by andreicozia; 29.06.2010 at 02:40:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de fapt nu te-ai indepartat, ai dat bir cu fugitii. dar corect ar fi, daca tot n-ai dispret si ura-n suflet si esti atat de fericit, pur si imaculat, sa nu manjesti ideea de ortodox, si sa-ti treci adevarata religie. asta, daca tot ne dam atat ofensati si plictisiti. ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Retete - Mancare de post | andra_forscorpio | Generalitati | 52 | 02.12.2018 22:49:03 |
Despre mancare, delicatese. | romandragut | Generalitati | 64 | 28.03.2016 14:04:02 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
|