![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
eu nu ma apuc sa intru la sectari si sa dau cu barda, nici sa-i luminez. as deschide gura daca intradevar vor sa gaseasca niste raspunsuri, in rest e pierdere de timp.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Asa, foarte bine, concretizeaza-ti plansul intr-o rugaciune pentru ei si vei fi o buna crestina. Poate nu degeaba le-a trimis Dumnezeu la usa ta. Cineva trebuie sa se roage si pentru ele. Religia lor le obliga sa mearga din usa-n usa, nu ca le-ar place...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
gata, stai sa-mi streg lacrimile. mai, ma lasi, cu vrajelile astea sectare, da-ti vina de Dumnezeu ca ne haituiti. stai linistita, la Liturghie ma rog si pentru sectari. religia nu obliga sa bati din usa-n usa si nici sa stai ca lipitoare de om. si daca nu le place sa se lepede de asa religie, ca nu-i in regula.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
iti spun si tie ca si lui zorobabel...sa lasam gandirea secatara, sa nu mai facem noi din Dumnezeu un scut si in numele lui sa ne aberam. Comparatia cu Isus e penibila. Chiar simtiti nevoia sa fiti lipitori? nu puteti dormi daca nu va spuneti lectia? cine vrea sa crapa, pana la urma va crapa. n-am cum sa-ti schimb crestinismul tau. eu macar nu intru sa fac pe ortodoxa pioasa pe forumurile sectare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
alcoolicul daca nu-si da seama ca-i alcoolic, degeaba ii spun ceilati. daca unii isi doresc sa cunoasca vor citi, vor intreba, vor cauta si vor fi indrumati. nu ma apuc eu sa ma iau de lume pe strada aiurea-n tramvai.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptu ca alcoolicul nu-si da seama ca e alcoolic nu inseamna ca tu nu trebuie sa ii spui. Apostolii au vestit Evanghelia tuturor, si multi au respins mesajul dar asta nu i-a oprit sa vesteasca in continuare. Ei faceau asta de dragul lui Dumnezeu si nu doar de dragul oamenilor, pt ca Dumnezeu a fost cel care le-a zis sa o faca. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|