![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
asa eeeeeeeeeeeeee :)
|
|||
|
|||
![]()
Prea multi sunt lipsiti de coloana vertebrala si prea speriati ca sa tina cu adevarul...Prefera sa se dea pe langa cel mai puternic...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
sunt curioasa ce va iesi cu acest thread.
cred ca un fel de babilonie :)))
|
||||
|
||||
![]()
sau poate un loc de descretit fruntile ca acela cu eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
abia astept!
|
|||
|
|||
![]()
Bun topic..
![]() M-a facut sa zambesc. Asta-i reusit sa faci mata frate eodoare ![]() ![]() Last edited by eduardd; 26.06.2010 at 18:06:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Un zambet larg, face toti "banii"...
|
||||
|
||||
![]()
cu un ochi rad, cu altul plang.
razi daca poti cu salariul taiat si cu cheltuieli crescute! mi-s suparata pa aia, da' vorba aia, ne meritam soarta! dar nici sa ne jupoaie chiar asa....
|
||||
|
||||
![]()
Eodor, dacă tot e un topic în care putem scrie ce vrem, te întreb și eu așa din curiozitate:
Tu eși cel din poza aceea de la avatar? :)
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea inimii pe perete | Marcel_Ionut | Generalitati | 1 | 28.11.2012 20:31:33 |
|