![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poti sa-mi dai si mie 2-3 exemple?????? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu pot decat sa ma rog sa ti se deschida ochii sa Il vezi. Dar daca tu nu iti doresti asta va fi zadarnica si rugaciunea mea. Totul e sa iti doresti, iar daca iti doresti sa-l cunosti pe Dumnezeu El e credincios si iti va darui acea zi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In rest, totul este gresit, ca de obicei. Tu spui ca eu nu vreau sa cred. Total gresit. Dar cand toate dovezile palpabile spun ca evolutia este reala, pamantul are varsta de cateva miliare de ani si nu cateva mii asa cum afirma religia, dar mai ales nu exista nici o dovada in favoarea teoriei existentei lui Dumnezeu, in ce ai vrea sa cred? |
|
|
||||
|
||||
|
Draga Dumitru, Dumnezeu este FIINTA. Am mai spus, a cere dovezi despre Fiinta, e ca si cum as cere dovezi despre propria ta existenta. E minunat ca Dumnezeu nu a creat lumea in asa fel incat sa-L oblige pe om sa creada in El. Lumea ii poate vorbi omului despre El, dar nu-l poate forta sa creada.
Un credincios nu are nevoie de argumente stiintifice pentru dovedirea existentei lui Dumnezeu, atat timp cat el simte prezenta lui Dumnezeu. Iar aceasta prezenta poate fi simtita prin credinta. Fara credinta Dumnezeu nu se descopera omului, si asta pentru ca are mult bun simt, nu da buzna in fiinta omului. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 15:37:40 |
|
|