Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2010, 01:36:11
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Ce tot aveti cu Lady Gaga???
Are musica frumoasa, videoclipurile nici mie imi plac. Dar nu-mi zice ca este satanista, te rog. Poate nu ti-ai dat seama, dar vrea sa sta in centrul atentiei si sa fie vorbita in toata lumea.
Si masoneria nu se ocupa de cantarete si actrite, nici sa bage simbole satanice in videoclipuri, esti chiar ridicol.
Satanismul nu are nimic de a face cu masoneria, nu esti mult informat pe argomentul asta.
Dar de unde stii tu ce este si ce nu e? Nu zic ca e. Nici ca nu-i. De altfel am si precizat ca acele interpretari pot tine de teoria conspiratiei. Mi s-au parut, insa, interesante pentru ca sunt bazate pe o documentare solida asupra culturilor pagane ale caror simboluri sunt preluate de masonerie si care apar intr-un numar foarte mare si in acele videoclipuri.
Masoneria se ocupa cu multe. Asta o stiu de la un mason. Nu am intrat in detalii. Atat mi-a spus, ca "oricum, exista mai multe loje, fiecare ocupandu-se cu diferite probleme". Daca aceasta organizatie guverneaza din umbra intreaga lume sau nu, putin imi pasa. Am adus in discutie acele protocoale nu pentru a trage un semnal de alarma asupra puterii francmasonilor, ci pentru a citi despre vulnerabilitatile omului, pentru ca oricine va citi sa isi dea seama ca nu e departe de omul salbatic descris in acele texte si sa incerce sa se corecteze, si despre metodele de a-l inrobi folosindu-se de ele, pentru a lua seama ca atunci cand cineva incearca astfel de practici sa stie sa se fereasca.

Cat despre lady Gaga, nu ma intereseaza persoana ei. Exista si alte metode de a iesi in evidenta intr-o maniera extravaganta, nu punandu-ti o cruce inversata pe organele genitale si pe fund. (Dumnezeu sa ma ierte).

Last edited by Laur28; 23.06.2010 at 01:42:36.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 12:21:47
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Dar de unde stii tu ce este si ce nu e? Nu zic ca e. Nici ca nu-i. De altfel am si precizat ca acele interpretari pot tine de teoria conspiratiei. Mi s-au parut, insa, interesante pentru ca sunt bazate pe o documentare solida asupra culturilor pagane ale caror simboluri sunt preluate de masonerie si care apar intr-un numar foarte mare si in acele videoclipuri.
Masoneria se ocupa cu multe. Asta o stiu de la un mason. Nu am intrat in detalii. Atat mi-a spus, ca "oricum, exista mai multe loje, fiecare ocupandu-se cu diferite probleme". Daca aceasta organizatie guverneaza din umbra intreaga lume sau nu, putin imi pasa. Am adus in discutie acele protocoale nu pentru a trage un semnal de alarma asupra puterii francmasonilor, ci pentru a citi despre vulnerabilitatile omului, pentru ca oricine va citi sa isi dea seama ca nu e departe de omul salbatic descris in acele texte si sa incerce sa se corecteze, si despre metodele de a-l inrobi folosindu-se de ele, pentru a lua seama ca atunci cand cineva incearca astfel de practici sa stie sa se fereasca.

Cat despre lady Gaga, nu ma intereseaza persoana ei. Exista si alte metode de a iesi in evidenta intr-o maniera extravaganta, nu punandu-ti o cruce inversata pe organele genitale si pe fund. (Dumnezeu sa ma ierte).
Care om salbatic descris in texte?

Last edited by Panthera; 23.06.2010 at 12:24:29.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sunete ciudate...produse indirect de societatea/specia-tumora a Homo sapiens. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 6 16.07.2012 07:59:28
Specia umana perpetuata prin incest? voxdei55 Generalitati 4 08.02.2010 12:46:52